Bianca lockar

Hårstylisten tipsar: så får du Biancas sommarfrisyr

Hårstylisten Sara Frii ger dig tipsen som väcker lockarna till liv. Här är produkterna och tekniken som skapar sommarens snyggaste drömsvall.

Nordicfeel Lifestyle

Bianca lockar

Förbered med glans och skydd

Oavsett om du utgår från ett nytvättat eller redan produktstylat hår så är det viktigt att inleda med att preparera håret för att styla med värmeverktyg. Spraya Shine Define på varje hårsektion för en flexibel stadga samtidigt som du tillför det viktiga värmeskyddet. Trilliant tar glansnivån till nästa nivå och hjälper till att skapa hållbara och svalliga lockar.

 1. Trilliant 150 ml

  Sebastian Professional

Rikta lockarna rätt

Kom ihåg att hur du håller din locktång också sätter riktningen för fallet på lockarna. Vill du exempelvis undvika hår i ansiktet är ett smart knep att locka det främre håret i vertikal riktning bakåt och över hjässan. Just den tekniken användes för att skapa Biancas härligt sommarsvalliga lockar med mycket volym och luftighet. Dessutom varvades flera locktänger med olika tjocklek för att skapa variation i lockarna. Ett knep som ger extra liv och effekt till håret.

 1. Curve

  ghd
 2. Curve

  ghd

Styling och finish

För extra volym och textur är torrschampot hårets bästa vän. Drynamic skapar en matt känsla i botten av håret och ger ett extra lyft. Torrschampot är en perfekt produkt för att vänta några dagar extra till nästa tvätt, men har lika fantastiska egenskaper när det kommer till styling.

Biancas lockar fick en snygg textur och volymkick när vi duttade in produkten genom att spraya med små puffar på utvalda ställen. För att hålla lockarna på plats använde vi sprayen Re-shaper som definierar lockarna ytterligare och ger stadga utan att lämna spår av produkt.

Twisted Styling Spray har en revival-effekt och kan användas i torrt hår för att väcka lockarna till liv, eller som extra stadga och volymgivare till ett nylockat hår

 1. Re-Shaper 400 ml

  Sebastian Professional
Tipsa dina vänner!