Lei di Sera Bianca Nordicfeel

Allt du behöver veta om Bianca Ingrossos nya parfym

Bianca Ingrosso lanserar sin andra parfym tillsammans med Nordicfeel! I intervjun med oss berättar hon allt du behöver veta om Lei di Sera som släpps 12 september kl 19.00.

Nordicfeel Lifestyle

Lei di Sera Bianca Nordicfeel

Kan du berätta om Lei Di Sera och varför det blir en uppföljare?

Lei, den första parfymen sålde slut extremt snabbt och vi hade aldrig förväntat oss den enorma responsen! Jag försöker göra allt för mina följare och därför såg vi till att skapa uppföljaren Lei di Sera, både för dem som redan har Lei men också för dem som inte hann få tag på den!

Hur skiljer sig den nya parfymen från Lei? 

Lei di Sera är en kryddig parfym med mer attityd och personlighet. Den är med andra ord en perfekt höst- och kvällsparfym! Parfymen innehåller bland annat toppnoter av apelsin och mandarin. Ett blommigt hjärta av gardenia, jasmin och honung som kombineras med basnoter från karamell och lakrits.

Vem är personen som bär parfymen?

Alla, och jag menar verkligen alla, ska kunna bära min parfym. Den exkluderar inte någon. Parfymen passar verkligen dig som vill känna dig självsäker och våga ta plats.

Skulle du beskriva doften som en dag- eller kvällssignatur?

Det är definitivt en kvällssignatur som passar grymt bra på utekvällen, under långa partynätter, fredagsmiddagen eller dejten.

Kan du berätta lite om namnet och val av färg?

Tillägget di Sera betyder ”på natten’’ på italienska, så namnet blir ’’Hon på natten’’. Jag ville göra en härlig höstparfym som skulle vara mindre gullig och mer tuff. Den mustiga blåa färgen speglar de mörka höstnätterna.

Lei di Sera är tyvärr slutsåld!

Här hittar du alla Biancas skönhetsfavoriter.

Tipsa dina vänner!