Bianca Ingrosso Parfym Lei

Bianca Ingrosso lanserar parfym

Nu tar Bianca Ingrosso plats som NordicFeels ambassadör 2018 och lanserar i samband med det parfymen Lei. Här berättar hon om tankarna bakom doften, den framtida karriären och drömmen om en stor familj.

Nordicfeel Lifestyle

Bianca Ingrosso Parfym Lei

Bianca lägger nu till titeln som NordicFeels ambassadör 2018 och firar med att lansera doften Lei.

– Dofter har alltid varit oerhört viktigt för mig. Jag bär dofter så som jag bär kläder och jag älskar att ha en doftgarderob i mitt badrum. Därför hade jag en ganska klar tanke om hur jag ville att Lei skulle dofta och kännas. Jag har alltid letat bland och testat alla möjliga parfymer för att hitta något som känns etthundra procent rätt. När jag nu fick chansen att skapa min egen doft, så satte jag ihop alla mina favoritnoter för att skapa denna magiska parfym. Jag kände det direkt, ”det här är min doft”, när jag för första gången fick lukta på parfymen. Den är precis som den doft jag alltid har letat efter. Jag blir helt enkelt väldigt glad av den.

Hur arbetade ni fram den perfekta kombinationen av noter?

– Jag har alltid föredragit lite mer kryddiga och sofistikerade parfymer. Redan från början var målet att ta fram den perfekta blandningen av sötma och citrus med en touch av självsäkerhet som kommer ifrån kryddigheten. Tillsammans med en fransk parfymmakare tog vi noggrant fram de perfekta noterna till Lei.

Vilka känslor vill du att parfymen ska väcka?

– Dina absolut bästa! Jag vill att du ska känna dig mer energisk, levande och självsäker och att du blir den där personen du alltid har velat vara. Den här parfymen ska ge dig den där extra kicken som behövs för att göra dagen och kvällen till den bästa. Att våga ta plats, våga uttrycka sig och gå rakryggad framåt med en massa power. Du äger och jag hoppas att den här parfymen ska påminna dig om att känna just så.

Vilken är den typiska bäraren?

– En person som älskar sig själv och som med säkra steg går in på jobbet och tror på sig själv. Som vågar ta risker, är spontan och ser lösningar på alla problem. Någon som tänker positivt och går in i alla situationer med ett leende på läpparna. Den här parfymen är till den som alltid lyfter andra i sin omgivning. Som blickar framåt och alltid siktar på att utvecklas till sitt allra bästa jag.

Skulle du beskriva doften som en dag- eller kvällssignatur?

– Jag har använt Lei varenda dag sedan den landade i mina händer. Den funkar verkligen i alla lägen och är lika mycket en dag­ som kvällsdoft. Den är den perfekta kombinationen av sött och kryddigt som gör att den matchar dig i alla situationer.

Hur kommer du själv att bära doften?

– Jag kommer att bära den så fort jag vill ha en liten egoboost och få en extra påminnelse om att jag äger. Att jag ska tänka positivt och gå ut genom dörren med ett stort leende på läpparna. Jag älskar den här doften och den kommer nog alltid att vara min favorit. Den här parfymen ger samma energi som när jag lyssnar på mina favoritlåtar. Den där härligt positiva känslan och kaxigheten som jag älskar.

Du har blivit hyllad för att du vågar säga vad du tycker, men också för din stil. Förutom genom dofter, hur framhäver du helst din personlighet och dina bästa drag?

– Jag satsar alltid på att framhäva mina ögon. Tillsammans med min foundation så lägger jag alltid en contouring och jag vill gärna ha en hud med mycket lyster. Och höga pannor – jag är besatt av höga pannor! Själv försöker jag fixa det med min contouring. Jag gillar en look med mycket lyster, en tydlig kajal och min favorit – massor av fransar! För håret satsar jag på en snygg blowdry och till kvällen kör jag på samma look, fast med ett djup i ögongloben med bruna, lila och röda toner, plus massor av highlighter.

Se Biancas skönhetsfavoriter här

Bianca har förutom influencer också gjort sig känd som en av Sveriges mest frispråkiga TV-profiler och menar att hennes öppenhet har lett till att hon aldrig har skämts för något. Att tänka först och prata sedan är motsatsen till hennes egen strategi. Bianca har alltid gjort tvärtom. Lika naturligt delar hon med sig av högt och lågt, från vardag och kärlek till de tuffa åren då hon kämpade mot ätstörningar, något som Bianca menar har känts naturligt att prata om. Men med öppenhet kommer åsikter och många gånger överraskas hon av de elaka kommentarerna.

Vad är det man missförstår?

– Min humor bygger mycket på ironi och sarkasm och ibland är det inte alla som förstår det. Därför har jag börjat öva mig i att ta ett steg tillbaka från dem som skriver elaka kommentarer. För vissa av dem har redan från början missförstått vad jag menar.

Går det att hitta en balans mellan jobb, vänner och ledig tid, som semester?

– Jag skulle aldrig kunna resa iväg i två veckor och helt stänga ned allt. Det skulle bara stressa mig. Dessutom går det inte att vara borta i två veckor utan att uppdatera mina sociala kanaler. När jag reser eller semestrar så samlar jag också material till min blogg. Men jag klagar verkligen inte. Jag har inte ett jobb där jag sitter på en och samma plats under bestämda tider.

Vad drömmer du om inför framtiden?

– Planen är att bli ekonomiskt oberoende och jag vill uppfylla drömmen om att bli mamma. Jag tänker att 27 är en lagom ålder och jag vill gärna ha fem barn. Karriärmässigt är drömmen att starta mina egna företag med egna anställda och att vi etablerar oss internationellt. Men viktigast är att det känns roligt. Det ska aldrig kännas tråkigt att komma till jobbet eller att jobbet tas på för stort allvar. Jag vill arbeta med människor som inspirerar och att de känner sig lika inspirerade av mig.

Läs också
De här mascarorna använder Bianca Ingrosso (vi vill ha dem nu!)

Tipsa dina vänner!