Skönhetsknepen som sparar tid på morgonen

Gör du som vi och snoozar alldeles för länge eller inte riktigt prioriterar att se supersnygg ut klockan sex på morgonen? Vi förstår! Därför har vi samlat ihop tipsen så att du kan se tipptopp ut – snabbt!

Anna-Sara

Smink


1. BB-cream

Räddaren i nöden! Kan med fördel appliceras med fingrarna och behöver inte arbetas in i en evighet. Du slipper leta fram en foundationborste eller springa iväg för att blöta din makeupsvamp. Och blenda tills fingrarna blöder.

2. Eyeliner

Det är eyelinern och skrivaren som känner på sig när man är stressad och förstör dagen. Välj bort den flytande eyelinern! Vill du markera franslinjen, doppa en sneskuren sminkborste i svart ögonskugga och tryck på så nära fransraden du kan. Ett snabbare sätt att markera ögonen!

3. Ljust nagellack

Bland det värsta som finns är när man har någonstans att vara och sen inser att nagellacket är avskaft. Välj ljusa färger som inte är så framträdande utan som i stället mest ger glans och en gnutta färg. Det syns inte alls lika tydligt när det behöver målas om.


Hår


 1. Saltvattenspray

Få det att se ut som att morgonruffset var ett medvetet och stilmedvetet val. Fake it ’til u make it.

2. Torrschampo

Det är verkligen din bästa vän när det gäller att spara tid. Få har tid med att tvätta håret, torka och styla det varenda dag!

3. Leave-in balsam

Om du tvättar håret på morgonen, använd ett leave-in balsam i stället för det vanliga du sköljer bort eftersom det helst ska sitta i ett par minuter för bästa resultat.


Hud


1. Kvällsduscha

Ärligt talat nu, hur mycket hinner du svettas under natten? Det räcker att tvätta av dig snabbt på morgonen.

2. Återfukta

….Och efter duschen, välj ett djupt återfuktande bodybutter så du slipper smörja in dig på morgonen också.

3. Ansiktsvatten

Om du rengör hyn noggrant kvällen innan kan det räcka om du använder ansiktsvatten på morgonen och torkar bort med en bomullspad som rengöring.

 

Tipsa dina vänner!