Här är guldprodukterna du måste ha

Fyll semesterväskan med glamour och gör dig redo för en sommar med guld och lyster! Här är mina sex beautyfavoriter.

Alexandra

Skimrande läppar

Matta läppstift har länge dominerat i beautyvärlden, men i år välkomnar vi 00-talets favoritprodukt: läppglanset! Jag gillar JLo Lipglossy i nyansen Goldilips som förutom glans även ger en skimrande effekt. Dessutom innehåller det vårdande ingredienser som gör läpparna mjuka.

Summer Glow

En highlighter piggar upp vilken dag som helst! Min favorit just nu är Everglow Highlighter från Ofra Cosmetics som innehåller tre välpigmenterade nyanser. Blanda alla färger för ett fint glow eller använd var för sig.

 1. Everglow Highlighter 10 g

  OFRA Cosmetics
  349 kr Tillfälligt slut

24k Gold

Jag älskar Peter Thomas Roths guldmask som innehåller rent 24K guld. Efter användning får huden en plumpingeffekt, ett omedelbart lyft och en enastående lyster.

 1. 24k Gold 150 ml

  Peter Thomas Roth

More is More

I sommar är det supertrendigt att gå all in på utsmyckade naglar och metalliska lack! Jag kommer måla mina naglar med den guldiga nyansen Golden Floral från IsaDora. Detta smidiga lack ger en metallisk 3D-finish.

Perfekt bas

Under varmare årstider vill jag ha en lätt och naturlig bas som inte känns tung. Då är en CC-cream perfekt! Den här från Peter Thomas Roth ger en magisk lyster, jämnar ut hudtonen och skyddar med SPF 30.

Min nya sommarsignatur

I sommar lämnar jag de kryddiga parfymerna åt sidan och gör plats för fräscha och fruktiga dofter. En ny favorit är Marc Jacobs Daisy Love som innehåller ljuvliga noter från sprudlande hjortron, prästkrage och vitt trä. Den snygga flaskan kommer att få stå framme som en inredningsdetalj.

 1. Daisy Love 30 ml

  Marc Jacobs
Tipsa dina vänner!