Så får du Biancas sommarlook

Fransar med volym, lätta sommarläppar och magiskt glow. Clarins makeupartist Martin Thun delar med sig av tipsen och produkterna bakom Bianca fräscha makeup.

Nordicfeel Lifestyle

All About The Base

Inled din makeuprutin med Water Comfort One-Step Cleanser som skapar en fräsch yta fri från föroreningar, smuts och eventuella sminkrester. Applicera därefter Double Serum tillsammans med Hydra- Essentiel Fluid som skapar en återfuktad hy med härlig lyster.

Ett viktigt steg för att lägga en makeup som håller är en förberedande primer som också skapar ett jämnare utgångsläge. SOS Primer kommer i sex nyanser där 03 Coral ger en jämnare hudton och mer lyster.

 1. Water Comfort One-Step Cleanser 200ml

  Clarins
 2. Double Serum Complete Age Control Concentrate 30 ml

  Clarins
 3. Hydra-Essentiel Fluid SPF15 50ml

  Clarins
 4. SOS Primer 03 Coral 30 ml

  Clarins

Cover & Concealer

För att skapa en sommarlätt känsla applicerades BB Skin Detox Fluid. En naturlig och lättarbetad BB-cream som ger ett mjukt och fint resultat. Eventuella kvisslor täcks med Instant Concealer som också långsiktigt jobbar för att minimera mörka ringar och påsar under ögonen.

Tips! Eftersom sommarhuden är så fin i sig är det lätt att man hoppar över grundläggande rutiner i en sommarmakeup. Glöm därför inte att låsa makeupen genom att spraya Fix’ Make-Up över ansiktet som både fixerar makeupen, doftar ljuvligt och tillför extra lyster.

 1. BB Skin Detox Fluid SPF25 03 Dark 45ml

  Clarins
  335 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Instant Concealer Yellow Beige 01 15 ml

  Clarins
 3. Fix' Make-Up Long-Lasting Make-up Hold 50ml

  Clarins

Ögon med fokus

Fransarna får en fantastisk volym med Supra Volume Mascara! För en extra inramning markerades ögonen med Graphik Inc Liner som ger en hög precision och möjligheten att styra hur bred man vill ha sin eyeliner.

Från vårkollektionens nya palett av ögonskuggor applicerades 07 Lovely Rose. Skaka bort överflödig skugga från borsten innan du applicerar eller arbeta med fingertopparna och klappa in för ett hållbart och mer intensivt resultat.

 1. Supra Volume Mascara 01 Black

  Clarins
 2. Graphik Ink Liner 1 Intense Black 0,4 ml

  Clarins
 3. 4-Colour Eyeshadow Palette 07 Lovely Rose 7 g

  Clarins
  439 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Lätta sommarläppar

Water Lip Stain kommer i fyra färger och till Biancas look valdes 01 Rose Water. Det skapar den ultimata känslan och ger fin färg utan att kladda eller ge känslan av att ha en för tung produkt på läpparna. Som touch up applicerades Natural Lip Perfector 01 för att ge extra mjuka sommarläppar.

 1. Water Lip Stain 01 Rose Water 7 ml

  Clarins
 2. Instant Light Lip Perfector 01 Rose Shimmer 12 ml

  Clarins
Tipsa dina vänner!