Så behåller du brännan och får lyster

Nu när det är bara-ben-väder behöver i alla fall mina en riktig fuktboost för att få tillbaka lystern och för att (fejk)brännan ska se jämn och snygg ut! De här produkterna gör jobbet åt dig.

Anna-Sara

Jag är en riktig torris och även om det är värre under vintern är min ben fortfarande väldigt torra även om jag smörjer in mig varje dag. Jag fick tipset att använda hälften kroppsolja och hälften bodylotion när jag smörjer in mig och var en riktig uppenbarelse. Mina ben har aldrig varit så mjuka och återfuktande med så lite ansträngning. Det är en riktig fuktboost som ger en riktigt fin lyster. Och nu när man börjar få lite färg i solen och använder brun utan sol blir blir färgen betydligt jämnare och håller längre.

Produkterna jag använt tillsammans och verkligen älskat kombinationen av är Satin Lotion och Organic Neroli Blossom från Kerstin Florian. Förutom att det är snygga förpackningar som gör sig bra i badrumsskåpet är de praktiska, jag älskar verkligen pumpflaskor. Kerstin Florian använder sig av mycket naturliga och ekologiska ingredienser vilket känns extra bra att smörja in sig med.

Satin Lotion har en behaglig och svag doft, sjunker in snabbt i huden, kladdar inte och är riktig smidig att smörja in sig med. Organic Neroli Blossom oil är en torrolja och neroliblomman är högt klassad inom aromaterapi för att den är lugnande. Den återfuktar på djupet och kladdar inte. Tillsammans är det en oslagbar kombo som blir min go-to under hela sommaren.

Läs också: 7 nagellack som är perfekta i bikiniväder
Topplista: Brun utan sol

Shoppa produkterna här

 1. Organic Neroli Blossom 100 ml

  Kerstin Florian
 2. Satin Lotion 400 ml

  Kerstin Florian

Fler produkter jag gillar från Kerstin Florian

 1. Turkish 237 ml

  Kerstin Florian
 2. Rehydrating 50 ml

  Kerstin Florian
Tipsa dina vänner!