Hälsoboosta dig själv

Hälsoboosta ditt yttre – ät dig snygg!

Inget är fortfarande så nyttigt – eller trendigt – som superfoods! De här tre superfoodsen gör underverk för din hälsa och skönhet.

NordicFeel Lifestyle

Hälsoboosta dig själv

Chlorella

Den gröna sötvattensalgen är en av jordens mest näringsrika växter och innehåller inte mindre än alla aminosyror, alla vitaminer och mineraler plus Omega-3 och Omega-6. Algen är renande och utrensande för kroppen, bygger upp immunförsvaret och är en perfekt detox. Dessutom innehåller den 4-5 gånger mer klorofyll än Spirulina – studier visar nämligen att kloryll kan skydda mot hudcancer.

Chia

Mexicos magiska frön är ett av de mest näringsrika livsmedel som finns att få tag på och fullproppat av protein, kostfiber, mineraler, antioxidanter och nyttiga Omega-3 fettsyror. (2 msk sägs innehålla mer Omega-3 än en hel laxfilé). Chia binder dessutom vatten, håller blodsockret i balans och hjälper kroppen till en långsammare matsmältning. Dessutom är Chia perfekt för gravida och ammande! Gör din egen chiapudding eller blanda rakt ned i din smoothie.

Maca

Den peruanska roten brukar lite slarvigt kallas för naturens eget viagra och är ett perfekt tillskott i din smoothie (om du väl vänjer dig vid den lite speciella smaken). Roten ökar kroppens prestationer, den sexuella lusten men är även alldeles perfekt lindrande vid PMS. Maca ökar även din koncentration, höjer immunförsvaret och minskar känsligheten för stress. Håller du hormonerna i schakt kommer skönheten inifrån!

Tips!

Köp superfoodsen i pulverform, finns i välsorterade livsmedelsbutiker och hälsokost, blanda i din morgonsmoothie, färskpressade juice eller strö över din egengjorda müsli.

Psst! Skönhet börjar inifrån men vill du hjälpa den lite på traven är en detoxande ansiktsmask ett perfekt hjälpmedel för att förnya huden och ge den naturlig och hälsosam lyster.

 

Chlorella i kopp
Chlorella
Chiapudding i fin burk
Chiapudding
Maca
Maca

Tips på renande ansiktsmaskar

Decléor Life Radiance

Life Radiance

Decléor
235 kr Läs mer
Elizabeth Arden Visible Difference Hydration Boost Night Mask

Visible Difference

Elizabeth Arden
299 kr Läs mer
Clarins HydraQuench Cream-Mask Dehydrated Skin

Cream Mask

Clarins
299 kr Läs mer
Tipsa dina vänner!