3 modeller

Sminknyheter från Shiseido – Synchro Skin

Nya Synchro Skin är en linje med basmakeup som ger huden vad den behöver för att må bra och se bra ut. Allt du behöver för en perfekt bas!

3 modeller

Flawless base

Synchro Skin-serien består av flera olika foundations, concealers och puder – allt för att du ska kunna hitta en perfekt match som passar din hud! Alla produkter i serien innehåller ingredienser som hjälper huden att motstå värme, fuktighet och glansighet.

Glowy base

För dig som gillar en basmakeup full av lyster! Denna foundation ger lätt till medium täckning, återfuktar och ger ett naturligt resultat. Den känns nästan som ett serum på huden! Resultatet blir en strålande hy, en ”dewy-look” som håller hela dagen. Finns i 8 stycken nyanser.

 1. Synchro Skin Glow Luminizing Fluid Foundation 30 ml

  Shiseido

  Egenskaper: Fukt, Lyster, SPF20

  605 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Fresh base

För dig som vill ha en foundation som motverkar glansighet och som skyddar mot fukt. Den har en lätt formula som känns behaglig vid applicering, men som ändå täcker dina behov. Ger medium till full täckning. Du får ett naturligt resultat utan glans – en ”flawless” bas som är svår att slå! Finns i 30 stycken nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Foundation

  Shiseido

  Egenskaper: Fri från olja, Vattenresistent, Doftfri, SPF30

Cushion base

Shiseidos första cushion-foundation. Den mjuka kudden är fylld med den krämiga, men lätta formulan som ger din hy en naturlig finish. Formulan motverkar glansig hy, är vattenresistent och den byggbara täckningen ger dig möjligheten att justera looken från medium till heltäckande. Du får ett glansfritt resultat som varar hela dagen! Finns i 8 stycken nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact Foundation

  Shiseido

  Egenskaper: Motverkar glans, Vattenresistent

  705 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Gel concealer

Tänk dig en concealer som med bara ett svep suddar ut mörka ringar och partier med ojämn hudton! Detta concealer-stick har en formula som ger dig en gel-liknande känsla på huden, gelen är så mjuk och skön, samtidigt som det ger full täckning. Finns i 10 stycken nyanser.

 1. Synchro Skin Correcting Gelstick Concealer

  Shiseido

  Egenskaper: Ger medium till full täckning.

  429 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Light, comfy & full coverage concealer

Fantastisk concealer som trollar bort mörka ringar, ojämn hudton och finnar! Formulan är lätt och låter huden andas. Täckningen går från medium till fullt täckande. Finns i 10 stycken nyanser.

 1. Synchro Skin Self-Refreshing Dual-Tip Concealer 6 ml

  Shiseido

  Egenskaper: Ger medium till full täckning.

  455 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Silky loose powder

Mjukt, lätt och härligt! Använd Silk Loose Powder som ett avslutande steg i basmakeupen och din hy kommer att stråla! Det fina pudret lägger sig som en tunn slöja över huden och ger ett professionellt resultat. Välj Matte om du gillar en matt basmakeup och Radiant om du gillar lyster.

 1. Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

  Shiseido

  Egenskap: Lystergivande

 2. Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder

  Shiseido

  Egenskap: Mattifierande

Tipsa dina vänner!