Hudvårdsrutin

Anpassa din hudvård för våren

När årstiderna förändras behöver även din hudvårdsrutin göra det.

Nordicfeel Lifestyle

Hudvårdsrutin

Anpassa din hudvård

Den hudvård som du använt under vinterhalvåret kanske fortfarande hänger med eftersom produkterna inte har tagit slut ännu. Men på våren och sommaren behöver huden oftast inte lika mycket fukt. Skönhetsprodukter har ofta en hållbarhet på minst 12 månader. Titta därför på hållbarhetssymbolen på dina produkter och låt sen de tunga produkterna vila fram till hösten.

Brun utan (och med) sol

När våren är här kan det vara skönt att ha lite försprång med en fuskbränna. Här kan du läsa mer om hur du lyckas med din brun utan sol. När du ger dig ut i solen är det viktigt att du skyddar dig mot solens strålar. Tänk på att smörja in dig ordentligt och att återapplicera ofta. Här har vi skrivit om hur du solar säkert och vad du behöver tänka på när du är ute i solen.

Tänk på att skydda håret

Under varma årstider när solens strålar är som starkast påverkar de även ditt hår. Tänk därför på att använda produkter som skyddar håret och hårfärgen från solen, saltvatten och klor. Använd Kérastase Soleil Aqua Seal Water Resistant Fluid Cream innan du går ut och tvätta både håret och kroppen med Wella Sun för att skonsamt tvätta av solskydd, salt och klor.

Eight Hour Cream

Elizabeth Arden

Solskydd med SPF 50 som skyddar huden från UVA-/UVB-strålar.

Läs mer

Natural Tanning Spray

Marc Inbane

Brun-utan-sol-spray som ger en vacker solkysst hud.

Läs mer

SP After Sun Shampoo

Wella

Rengör hår och hud efter att ha utsatts för sol.

Läs mer
Tipsa dina vänner!