Brun utan sol jämn färg

Så får du en snygg fuskbränna med brun utan sol

Glöm ett fläckigt och onaturligt resultat! Här ger vi dig fem enkla tips på hur du lyckas med din brun utan sol.

Alexandra

Brun utan sol jämn färg

Så här gör du steg för steg:

1. Skrubba

För att lyckats få en jämn brun utan sol-färg är det viktigt att skrubba bort smuts och döda hudceller med en skonsam kroppspeeling. Använd gärna en skrubbvante och smörj in huden med cirkulerande rörelser. Glöm inte ditt ansikte, men satsa hellre på en mild ansiktspeeling med mindre korn.

2. Återfukta huden

Torra partier suger åt sig mer färg. Därför är det viktigt att återfukta huden med en mjukgörande body lotion innan applicering av brun utan sol. Var extra noga med att smörja in knän, armbågar, händer och fötter.

3. Dags för BUS

Nu är det dags att få till en snygg fuskbränna! Börja med att applicera din brun utan sol på fötterna och arbeta dig uppåt mot låren, magen och armarna. Det kan vara svårt att smörja in ryggen så be gärna någon om hjälp.

Tänk på att inte ta för mycket av produkten i armhålan och på undersidan av armarna. På dessa områden ser det lätt onaturligt ut med mycket färg eftersom de inte blir naturligt bruna av solen som resten av kroppen.

Smörj sedan in ansiktet med en brun utan sol som är anpassad för ansiktes känsliga hud. Var extra noggrann vid hårfästet och undvik att applicera direkt på ögonbrynen.

4. Finputsa

Se till att färgen är jämnt insmord mellan tårna och fingrarna. Använd bomullspads eller hushållspapper för att jämna ut och ta bort överflödig färg. Kontrollera att du inte missat hals och bakom öronen.

5. Låt torka!

Vänta minst 20 minuter innan du klär på dig! Du vill inte missfärga varken dina favoritkläder eller din nya fuskbränna.

Vilken produkt ska jag använda?

Det finns en mängd olika varianter att välja bland men det viktiga är att hitta en brun utan sol som passar dina önskemål. Ska produkten ge en gradvis färg eller vill du ha ett omedelbart resultat inför en fest?

Idag finns det flera sorter som ger en solkysst färg: lotion, spray, mousse och olja. Prova dig fram och se vad som passar din hudtyp bäst.

Tipsa dina vänner!