Sommarfrisyr

Så får du ett snyggt sommarhår

Just nu är det superhett med volym och snygga beachlockar. Här tipsar NordicFeels frisör Cibeles om produkterna som gör det enkelt att fixa semestersvallet!

Nordicfeel Lifestyle

Sommarfrisyr

Slarviga sommarlockar

Jag tröttnar aldrig på snygga beachvågor, men den slarviga looken kan ibland vara lite knepig att få till. Ghds Soft Curl Tong är en stor locktång som gör det enkelt att få till de busiga beachlockarna. Böj endast topparna i underhåret och locka överhåret mer noggrant. Dra fingrarna genom håret och avsluta med saltvattenspray.

 1. Curve

  ghd

Skyddande glans

Ett värmeskydd som skiljer sig från andra är Sebastian Trilliant Thermal Protection Hair Spray. Det är en lätt spray som skyddar håret samtidigt som det skapar volym och ger en strålande glans. Går att använda i både torrt och fuktigt hår.

 1. Trilliant 150 ml

  Sebastian

Friska längder

Jag älskar lyxiga hårvårdsserier som räddar ett slitet hår! Silk Bloom schampo och balsam från Shu Uemura mjukgör, reparerar och ger en fräsch doft till håret. Vill du ge håret extra näring är inpackningen riktigt bra och gör precis det som utlovas!

 1. Silk Bloom 300 ml

  Shu Uemura
  340 kr Tillfälligt slut
 2. Silk Bloom 250 ml

  Shu Uemura
  440 kr Tillfälligt slut
 3. Silk Bloom 200 ml

  Shu Uemura
  500 kr Tillfälligt slut

Kaxigt kort

För korta hår rekommenderar jag Maria Nilas vaxserie Minerals som finns i fyra olika varianter. Använd i fuktigt hår och föna in produkten eller använd som slutfinish i torrt hår för stadga och glans.

Glamorös volym

I sommar är volymen i fokus! Multistyle från Babyliss är en grym produkt för alla som vill ha mer volym eller få till frisörföningen hemma. Det är alltså en kombination av hårfön och rundborste i ett som gör det enkelt att styla fram ett stort hårsvall.

 1. Multistyle

  Babyliss
  429 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!