Ingrediensen som ger din hy lyster

Ta hand om trött och glåmig hud med C-vitamin! Här tipsar jag om tre produkter som ger din hy en fin lyster utöver det vanliga.

Alexandra

C-vitamin i hudvård

Har du tröttnat på att ha glåmig hy och mörka ringar under ögonen? Torr luft och tråkigt väder tar (tyvärr) ut sin rätt på hyn men som tur är går det att få ett fint glow med rätt produkter! C-vitamin eller askorbinsyra som det brukar stå på innehållsförteckningen är en ingrediens som ger huden lyster, jobbar aktivt mot pigmenteringar och skyddar mot miljöföroreningar. Det är en riktig supervitamin som även jämnar ut hudtonen och jobbar mot fina linjer.

Ett varumärke som tidigt började tillsätta C-vitamin i hudvårdsprodukter är Ole Henriksen som har skapat den fantastiska serien Truth. Här tipsar jag om mina favoriter.

Återfuktande serum

Truth Serum är min absoluta favorit från Ole Henriksen! Det är ett serum som väcker trött hud och hjälper till att minimera fina linjer och rynkor. Den här produkten har verkligen levererat och gett min hud en fantastiskt glow på endast några veckor.

Produkten går snabbt in i huden och lämnar den återfuktad och smidig. Stor plus för den härliga doften av apelsin. Jag rekommenderar serumet till dig som vill ge din hösttorra hy en riktig vitaminbomb.

 1. -20%

  Truth Serum 30 ml

  Ole Henriksen

Årets ögonkräm

Banana Bright Eye Creme är en ögonkräm som ljusar upp, reducerar fina linjer och hjälper till att förbättra grunden för din concealer. Men vad skiljer den här produkten från andra? Krämen är inspirerad av den hypade produkten banana powder som är ett färgkorrigerande gultonat puder. Banana Bright Eyecreme har en ljusgul nyans och innehåller speciella pigment för att ljusa upp och färgkorrigera ögonområdet.

Produkten slätar även ut huden vilket gör att din concealer inte lägger sig i små linjer och väck.

Jag har använt produkten varje morgon och måste säga att jag är väldigt överraskad! Huden känns smidig och får dessutom en piggare look direkt. Hej då trötta ögon!

 1. -20%

  Banana Bright Eye Creme 15 ml

  Ole Henriksen
  399 kr 499 kr Lägg i varukorgen

Lyxig rengöring

The Clean Truth Foaming Cleanser är en rengöring i skumformat. Jag föredrar just skumrengöringar eftersom jag tycker att de återfuktar huden bättre. Min hy kändes ren och fräsch efter användning. En pump ger en lagom mängd för att tvätta bort smink och orenheter.

 1. -20%

  Truth 207 ml

  Ole Henriksen
  316 kr 395 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!