C-Vitamin Serum och citron

Vitamin C Serum

Vitamin C har flera hudförbättrande egenskaper, en riktig supervitamin som kan göra underverk för grå och lysterlös hud! Här hittar du våra bästa Vitamin-C Serum.

C-Vitamin Serum och citron

C Vitamin – snabba fakta om supervitaminen

C vitamin, eller askorbinsyra som det även kallas, har länge varit en kär ingrediens att använda i hudvård. Denna fantastiska vitamin har många hudförbättrande egenskaper och jobbar med flera olika hudproblem samtidigt: ojämn hudton och hudstruktur, fina linjer, acneärr och glåmig hud för att nämna några. Vitamin C har förmågan att neutralisera och ge skydd mot fria radikaler, antioxidanterna hjälper till att boosta hudens egna regenereringsprocess.

Därför ska du ha ett Vitamin C serum

Om man ska satsa på ett serum i sin hudvårdsrutin så bör det vara ett som innehåller Vitamin C. Så om du inte redan har ett ståendes i badrumsskåpet, se till att du skaffar dig ett! Dessa serum har så otroligt många bra egenskaper. Det hjälper inte bara till att ge din hy lyster, det minimerar och förebygger även ålderstecken och pigmenteringar. Nedan har vi samlat några av de mest omtyckta serumen just nu.

Här hittar du alla serum.

 1. -20%

  Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml

  Ole Henriksen
  660 kr 825 kr Tillfälligt slut
 2. Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F 30 ml

  The Ordinary
  299 kr Tillfälligt slut
 3. AF Vitamin C20 Serum Capsules 60 pcs

  Exuviance
 4. -30%

  Vitamin C 30 ml

  John Masters Organics
  398 kr 569 kr Tillfälligt slut
 5. Potent C Power Serum 30 ml

  Peter Thomas Roth
Tipsa dina vänner!