Truth Serum

Serumet som ger ett magiskt glow

Är du ute efter ett serum som både återfuktar och ger en fin lyster? Jag har provat Truth Serum från Ole Henriksen som är en ny favorit i badrumsskåpet. Läs min recension här.

Madelene

Truth Serum

C-vitaminserum som ger glow

Ole Henriksen Truth Serum lovar både lyster och långvarig fukt vilket jag upplever att den har gett min hy. Den ger även en uppstramande känsla utan att bli obehaglig. Pumpflaskan gör att den är lätt att dosera och inte överkonsumera. Flaskan består dock av glas vilket jag inte är särskilt förtjust i då jag är rädd att tappa den i handfatet när jag tar fram den, men lider man inte av extrem klumpighet så borde detta inte vara ett problem. Känslan av glas ger ju samtidigt en lyxig känsla till serumet!

Detta serum luktar otroligt gott! Kanske inte en doft som faller alla i smaken men jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en parfym i liknande toner! Den doftar sött och fräscht. Den funkar bra på min känsliga hy och jag älskar att applicera den på morgonen då den ger lite extra lyster under min bas. Den sjunker snabbt in utan att kladda vilket är ett stort plus på morgonen när man vill att saker och ting ska gå fort. Väl värt en investering!

Läs också
Så använder du Foreo UFO
Tre stora hudvårdstrender 2019

Shoppa här:

  1. Truth Serum 30 ml

    Ole Henriksen
Tipsa dina vänner!