Makeup Revolution Highlighters

3 highlighters från Makeup Revolution

Jag är en riktig highlighter-junkie och det går inte en dag utan att jag använder highlighter på mina kindben - oavsett om den är en regnig tisdag eller en festfylld lördag. Här tipsar jag om 3 budgetvarianter under 70 kr!

Madelene

Makeup Revolution Highlighters

Att använda en highlighter är perfekt när du vill framhäva drag som du gillar, till exempel kindben, näsa, ögonbrynsben eller amorbågen. Jag använder produkten främst på den högsta punkten av kindbenen. Jag tycker att en highlighters ger den där extra piffen såväl till vardags som till fest.

Dessa tre från Makeup Revolution är lättapplicerade, väldigt fint malda och ett bra budgetalternativ för dig som inte är så van att använda highlighter. De ger inte direkt den där ”instagram-highlightern” som syns på flera kilometers avstånd, men den ger en schysst lyster till huden. Mitt bästa knep för att få den att hålla är att använda lite fuktspray/settingspray innan du applicerar.

Sedan är dessa förpackningar otroligt fina att titta på, mönstret i produkten gör sig bra på bild – vilket alltid är ett plus för en sminknörd som mig 🙂

På bilden ser du Ever Glow Lights (vänster) Radiant Lights (mitten) Moon Glow Lights (höger).

Ever Glow Lights passar till dig som har ljus hudton. Radiant Lights passar bra om du har en mer gyllene hudton och Moon Glow Lights passar bra till dig med lite kallare hudton. Men såklart går det att välja precis vilken du vill beroende på tycke och smak.

Här hittar du alla produkter från Makeup Revolution.

Tipsa dina vänner!