Foreo rengöring

Verktyget som gör att du kan behandla oren hy hemma

Foreo Espada är ett hudvårdsverktyg som gör att du kan blåljusbehandla akne och oren hy hemma. Blåljuset i kombination med vibrationer tränger sig ner i huden och motverkar akne och bakterier som orsakar orenheter. Läs mitt omdöme om produkten här!

Madelene

Foreo rengöring

Hur fungerar Espada?

Foreo Espada består av bakterieresistent silikon och en beröringssensor som endast aktiveras när man håller den mot huden, detta för att dels spara batteri och skydda ögonen – en riktigt bra funktion! Laddning sker med hjälp av en medföljande laddare. Den kommer i olika färger och den är sleek vilket gör att den ryms enkelt i badrumsskåpet. Silikonhöljet gör att den känns bekväm i handen och den är enkel att använda då den endast har en knapp. Det går inte att misslyckas.

Ett rött kors börjar lysa när Espadan närmar sig huden och vibrationerna ökar successivt under de 30 sekunderna som verktyget verkar. Behandlingen olika rekommendationer beroende på vilket behov man har. Jag har oftast nöjt mig med 1-2 omgångar på samma område vilket är rekommendationen för mild akne. Behandlingens ljusstyrka motsvarar nästintill en salongsbehandling så även om prislappen kan kännas dyr så kan det vara en investering beroende på ens behov.

Hur jag använder Espada

Jag personligen lider inte av akne men får mellan varven några riktigt otrevliga inombordare. Jag har därför testat denna under en fyra månaders period för att kunna göra testet av Espada så rättvist som möjligt. De gånger jag har testat denna har jag ändå upplevt att mina inombordare har försvunnit fortare än de brukar, sedan vet jag inte om det är placeboeffekt eller inte. Det gör inte ont och det känns enkelt att använda genom att det inte finns några sladdar – man behöver därför inte ens lämna Tv-soffan.

Espada känns verkligen som ett coolt verktyg och jag är helt klart för en teknologisk utveckling även när det kommer till hudvård och skönhet. Jag ger denna ett klart godkänt och jag tycker idén av den känns genomtänkt med tanke på att det finns salongsbehandlingar som använder sig av liknande teknologi.

Här hittar du allt från Foreo

  1. ESPADA

    FOREO
    2095 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!