foreo ufo

Så använder du Foreo UFO

Du har kanske sett flera influencers visa upp Foreos smidiga ansiktsverktyg UFO som ska ge en smidig facemask-behandling! Men hur använder du egentligen den? Jag berättar här.

Madelene

foreo ufo

Så fungerar Foreo UFO

Denna puck-liknande ansiktsverktyg lovar spabehandling hemma vilket kan vara den perfekta julklappen för hudvårdsälskaren! Foreo UFO är förvisso väldigt dyr så man får se till att ha varit extra snäll men jag tror ingen skulle bli besviken att få denna inslagen under granen.

Den kommer i en snygg design och Foreo utlovar 10 års kvalitetsgaranti. Man använder denna genom att fästa fast en sheetmask i “pucken” för att sedan scanna masken i den tillhörande appen. Därefter väntar en 90 sekunders behandling med vibration-, temperatur- och ljusförändringar. Appen talar om en förändring sker. Den färgskiftande ljusbehandlingen ska verka för en ungdomligare hy och vem vill inte ha det?

Den värmeskiftande förändringen ska verkar för att serumet från masken ska tränga ner fortare och kylan verkar avsvällande. Värmeväxlingarna känns superskönt på huden och ger en lyxig känsla av behandlingen! Värmen upplever jag väldigt lugnande för hyn och kylan motverkar svullnad vilket är supetskönt kring ögonpartiet där jag ständigt är rätt svullen. Den vibrerar även i olika grader för att skapa bättre förutsättningar att serumet tränga ner i huden.

Vad finns det för tillhörande ansiktsmasker?

Maskerna finns i flera olika typer beroende på vad ens huden behöver och de är generöst indränkta i serum. Jag testade Youth Junkie som innehåller kollagen som verkar anti-age. Jag upplevde den väldigt plumpande och gav ett glow till hela mitt ansikte. Huden kändes superlen efteråt och den irriterande inte min känsla hy! Det går även det köra UFO:n manuellt vilket gör att man kan ge sin hud lite extra lång behandling om man så behöver.

Jag tycker denna är nytänkande och superskön att använda och jag kommer definitivt skapa en rutin att använda den åtminstone ett par gånger i månaden. Den är även helt vattentät vilket gör att den är lätt att hålla ren & hygienisk. Jag tycker definitivt att detta är en perfekt present antingen till någon man gillar eller varför inte till sig själv.

Tipsa dina vänner!