foreo ufo

Så använder du FOREO UFO

Du kanske har sett Foreos spännande ansiktsverktyg användas flitigt bland influencers? Men hur fungerar egentligen Foreo UFO? Vi går igenom allt du behöver veta här!

Madelene

foreo ufo

Så fungerar FOREO UFO

Detta ansiktsverktyg lovar en lyxig spabehandling hemma – en ultimat produkt för hudvårdsälskaren! FOREO UFO är den perfekta presenten att unna dig själv, eller att ge bort till någon du tycker om i födelsedagspresent. Den kommer i en snygg design och FOREO utlovar 2 års garanti. Du använder UFO genom att först ladda ner FOREO for you app. I appen kopplar du din UFO för att kunna välja olika behandlingar och anpassa din behandling utifrån dina preferenser. Du använder UFO genom att ta bort fästringen från UFO och fästa sheetmasken på enheten. Du säkra masken genom att trycka tillbaka ringen på UFO.

I appen kan du scanna masken du valt för att få en förprogrammerad behandling. Därefter väntar en 90 sekunders behandling med pulseringar-, temperatur- och LED terapi. Appen talar om när en förändring sker. De olika LED färgerna arbetar mot olika hudproblem, det röda stimulerar kollagen och främjar en mer ungdomlig och välmående hy, och vem vill inte ha det? Det blåa LED ljuset är antiinflammatoriskt och perfekt för aknebelägen hud, eller varför inte testa det gröna LED ljuset som är perfekt om du vill ha en jämnare hudton?

Den värmeskiftande förändringen verkar för att serumet från masken ska tränga ner djupare i hyn samtidigt som det öppnar upp porerna. Kylan är perfekt om du har aktiv oljeproduktion och stänger igen porerna. Värmeväxlingarna känns superskönt på huden och ger en lyxig känsla av behandlingen! Värmen upplever jag väldigt lugnande för hyn och kylan motverkar svullnad vilket är supetskönt kring ögonpartiet där jag ständigt är rätt svullen. De pulserar även i olika grader för att skapa bättre förutsättningar för serumet att tränga ner i huden.

Shoppa här:

 1. UFO 2

  FOREO
  3925 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. UFO 2

  FOREO
  3925 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 3. UFO mini 2

  FOREO
 4. UFO mini 2

  FOREO
 5. UFO mini 2

  FOREO

Vad finns det för tillhörande ansiktsmasker?

Maskerna finns i flera olika typer beroende på vad ens hud behöver och de är generöst indränkta i serum. Jag testade Glow Addict som innehåller pärlemoextrakt, E-vitamin och massor av härliga aktiva ingredienser. Jag upplevde att den piggade upp huden och gav ett fint glow till hela mitt ansikte. Huden kändes superlen efteråt och den irriterade inte min känsliga hy! Det går även det köra UFO:n manuellt vilket gör att man kan ge sin hud en lite extra lång behandling om man så behöver.

Shoppa ansiktsmask

 1. UFO Mask

  FOREO

  Denna koffeinberikade mikrofibermask är just vad du behöver för att ta bort trötthet på bara 90 sekunder.

  285 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. UFO Mask

  FOREO

  Boosta din hy med hyaluronsyra och röda alger! Perfekt sätt att kick-starta dagen på.

 3. UFO Mask

  FOREO

  Kvällsmask med olivolja och ginseng, som återfuktar huden intensivt.

 4. UFO Mask

  FOREO

  Glow Addict är berikad med pärlemorextrakt och ger direkt nytt liv till glåmig hy för en strålande och fräsch lyster.

  285 kr Tillfälligt slut Flera varianter

Jag tycker FOREO UFO är nytänkande och superskön att använda och jag kommer definitivt skapa en rutin att använda den åtminstone ett par gånger i månaden. Den är även helt vattentät vilket gör att den är lätt att hålla ren & hygienisk. Jag tycker definitivt att detta är en perfekt present antingen till någon man gillar eller varför inte till sig själv.

Shoppa allt från Foreo HÄR.

Tipsa dina vänner!