City Living och The Serum Löwengrip Care & Color

Recension: ansiktsmask och serum

Jag har provat ansiktsmasken City Living och serumet The Serum från Löwengrip Care & Color, se vad jag tycker om produkterna!

Brownsugar

City Living och The Serum Löwengrip Care & Color

City Living

Ansiktsmasken City Living är framtagen för att lugna stressad hud som dagligen utsätts för avgaser och föroreningar i stadsmiljö (hur bra?!) Masken verkar både rengörande samt återfuktande. Konsistensen påminner om en vanlig dagräm innan den torkar in i huden och doftar likt de andra rengöringsprodukterna milt och fräscht av tvål. Tyvärr tycker jag att masken känns lite tråkig.

Här hade jag gärna sett att Löwengrip Care & Color satsat på en ny doftsättning eller kanske en roligare färg på masken än krämvit. Min hud blir ren och fräsch efter användning av City Living men jag tycker den ger samma effekt som om jag tvättar ansiktet med en bra rengöring.

The Serum

Nu till duons vinnare! Jag brukar nästan alltid störa mig på att serum inte går in i huden snabbt nog men det problemet har jag inte med The Serum! Min hud slurpar i sig The Serum direkt och lämnar den mjuk som en bebisrumpa! Jag upplever att ansiktet får en annan lyster när jag använder serumet.

Ett tips är att inte ta för mycket då resultatet kan bli flottigt, var lätt på handen när du pumpar ut och känner du att det behövs mer kan du alltid köra en gång till när du smörjt in första omgången. Stort plus att den är parfymfri då jag inte behöver oroa mig för att doften ska krocka med min vanliga dagkräm.

City Living

LCC
Läs mer

The Serum

LCC
Läs mer
Tipsa dina vänner!