Doll Face rengöring

Recension: hudvård från Doll Face

Är du nyfiken på det trendiga varumärket Doll Face? Jag har provat två produkter från varumärket, en rengöring och en peeling. Läs mer om mitt omdöme i artikeln!

Alexandra

Doll Face rengöring
Rengöringen Invigorate Triple-Action Facial Cleanser löddrar bra!

Hudvård från Doll Face

Doll Face är ett hudvårdsmärke som kombinerar de traditionella skönhetsrutinerna med en uppdaterad innovation. De fina flaskorna får gärna stå framme i badrummet och jag gillar att det finns små hemliga meddelanden inuti förpackningen. Jag har provat två rengöringsprodukter från varumärket, en rengöring och en peeling.

Rengöring som jämnar ut

Efter en lång dag kan huden kännas trött och smutsig. Då är Invigorate Triple-Action Facial Cleanser perfekt att avlägsna smink med! Det är en härlig skumrengöring som skonsamt rengör och exfolierar huden utan att förstöra dess naturliga oljebalans. Produkten lämnar huden ren med en fin lyster.

Jag föredrar produkter som löddrar eftersom det känns som huden blir extra rent då. Om du har väldigt torr hud tycker jag dock du ska satsa på en variant som återfuktar mer. Stort plus för den behagliga doften som känns fräsch.

Fördelar med produkten:

Innehåller en patenterad formula som ljusar upp och ger huden en mer jämn ton.

Ljuvlig ansiktsskrubb

Brilliance Illuminating Face Polish har tagit mig med storm! Det är en ansiktspeeling som tar bort orenheter och döda hudceller från huden. Jag har länge varit ute efter en skrubb som verkligen gör sitt jobb och samtidigt känns skonsam mot huden. Min hy kändes ren, smidig och återfuktad efter användning. Om du har en väldigt känslig hud bör du ta det försiktigt när du masserar in produkten.

Jag tycker dessutom att förpackningen är väldigt fin som livar upp mitt annars färglösa badrum 🙂

Fördelar med produkten:

• Innehåller Doll Faces egna specialblandning av AHA-syra och citrusenzymer som rengör och ger huden en klar ton.
• Jojobafrön avlägsnar hård hud samtidigt som den förfinar hudens textur.

Här hittar du allt från Doll Face.

Invigorate

Doll Face
Läs mer

Brilliance

Doll Face
Läs mer
Tipsa dina vänner!