Decléor

3 rengöringsprodukter du måste ha

Att rengöra ansiktet från smuts och smink är jätteviktigt för att huden ska hålla sig i balans! Här tipsar jag om tre effektiva rengöringsprodukter från Decléor.

Madelene

Decléor

3-in-1 rengöring

Aroma Cleanse 3 in 1 Hydra-Radiance Smoothing & Cleansing Mousse är verkligen en fantastisk rengöring med 3-i-1 funktionen som gör att den både rengör, avlägsnar döda hudceller och bevarar fukten. Huden känns ren men ändå inte sträv då den samtidigt återfuktar. Mousse-formulan gör att den känns otroligt dryg! Jag fuktar ansiktet och jobbar sedan upp lite mousse i händerna innan jag arbetar in den i ansiktet. Den känns också väldigt mild och doftar väldigt ”rent”.

Jag tycker inte den rengör vattenfast smink runt ögonen alltför bra, men jag föredrar ändå att använda en makeup-remover som är anpassad just för smink runt ögonen eftersom jag ogärna vill gnugga alltför mycket runt ögonen. Denna rengöring får tumme upp!

Rengörande ansiktsvatten

Ett viktigt steg som jag tror många skippar med sin hudvård är just ansiktsvatten. Personligen tycker jag det är ett ganska roligt steg, hur konstigt det än låter. Några snabba svep med en bomullstuss och ansiktsvatten avslöjar direkt om man slarvat med rengöringen.

Ansiktsvattnet balanserar hudens PH-värde och motverkar uttorkning, därför är det är ett steg du inte bör utesluta ur din hudvårdsrutin. Aroma Cleanse Soothing Micellar Water doftar väldigt milt och passar bra till min känsliga hy.

Ansiktsskrubb som ger lyster

Jag har känslig hy och då gäller det att inte använda för ”hårda” exfoilerande produkter. Life Radiance passar extra bra eftersom den är väldigt mild. Kornen är lite större och oljorna i produkten gör att den upplevs väldigt mild.

Huden känns både len och fräsch efteråt – och lyster? Absolut! Ett måste nu inför sommaren då exfoliering kommer hjälpa dig att både få en bättre bränna och ett snyggare sommarglow!

Här hittar du allt från Decléor

Läs också Före och efter: solkysst hud på ett kick

Aroma Cleanse 3-in1

Decléor
Läs mer

Aroma Cleanse

Decléor
Läs mer

Life Radiance

Decléor
Läs mer
Tipsa dina vänner!