Parfymnyheter från Hugo Boss

Ingen har väl missat favoritparfymerna The Scent från Hugo Boss som fått hela världen på fall! Nu lanseras två intensiva nyheter för dig som vill ha en lyxig och djup karaktär. Läs mer om BOSS The Scent Parfum Edition for Him & Her.

Alexandra

BOSS The Scent Parfum Edition

BOSS The Scent Parfum Edition består av två nya parfymer som representerar HUGO BOSS moderna och tidlösa estetiska uttryck. Innan jag berättar om själva dofterna måste vi gå in på flaskorna som har ett stilrent och lyxigt utseende. Herrparfymen har en cool mattsvart yta medan damvarianten har en blank yta med guldiga detaljer. Det är två riktigt snygga parfymer att ha framme som inredningsdetaljer.

BOSS The Scent Parfum Edition for Her är perfekt för dig som använder The Scent For Her EdP på dagtid och vill ha en djupare doft på på kvällen. Den här parfymen är en lyxigare och intensivare variant av originalet och passar därför extra bra till speciella tillfällen.

Doften innehåller söt persika som tillsammans med osmanthus absolute lyfter fram den dolda, mörka sidan hos osmanthusblomman. Samtidigt förstärker cistus absolute doften av rostade kakaobönor i basen, vilket ger en sensuell karaktär.

BOSS The Scent Parfum Edition for Him är en rikare och kaxigare doft än den klassiska BOSS The Scent For Him-parfymen. I den här versionen har man lagt till irisrot, vilket ger en utsökt elegans och får doftnoterna att smälta samman. I basen ger patchouli en känsla av lyx och som i kombination med läder skapar en intensiv och rökig träighet.

Här hittar du alla dofter från HUGO BOSS.

Shoppa The Scent:

  1. Boss The Scent For Her 30 ml

    Hugo Boss
  2. Boss The Scent 50 ml

    Hugo Boss
Tipsa dina vänner!