Hugo Boss

Parfymfavoriter för honom

Bygg din doftgarderob med HUGO BOSS för honom. Vi listar flera spännande exempel som skapar en komplett serie av fräscha dagsdofter och maskulina kvällsmarkörer.

Nordicfeel Lifestyle

Hugo Boss

Fräscha dagsparfymer

En dagsdoft från HUGO BOSS är den ultimata markören för kontoret, lunchmötet eller en ledig dag i stan. Med friska och sportigt krispiga noter bygger du en maskulin och energifylld doftgarderob som håller dagen igenom.

BOSS Bottled

BOSS Bottled är en klassisk favorit och ett självklart inslag i den maskulina doftgarderoben. Med fräscha citrusfrukter, fylliga plommon och friska äpplen övergår doften i kryddig kanel, mahogny och en bas av vanilj, sandelträ och vetiver.

BOSS Bottled Tonic

BOSS Bottled Tonic är en fräsch, maskulin doft med en elegant kombination av sofistikerade citrus- och tränoter. Det är en uppfriskande och lite lättare version av det klassiska originalet Boss Bottled.

Hugo

Hugo är den spontana doften som tänjer alla gränser. En fräsch, maskulin doft med friska toppnoter av saftig grapefrukt och basilika som möter ett varmare hjärta med toner som salvia, jasmin och spännande sandelträ och patschuli. Ett unikt doftinslag med en äventyrlig touch.

BOSS Bottled

HUGO BOSS
Läs mer

BOSS Bottled Tonic

HUGO BOSS
Läs mer

Hugo

HUGO BOSS
Läs mer

Spännande kvällsmarkörer

BOSS The Scent

BOSS The Scent ger ett livfullt och avväpnande första intryck. Med en fräschhet av kryddig ingefära får doften en stimulerande energi tillsammans med afrikansk maninkafrukt som adderar en fyllig och fruktig sötma. En elegant och aromatisk doft som landar i sensuella inslag av lavendel och läder.

BOSS Bottled Night

En kvällsdoft kännetecknas i regel av tyngre, fylligare och träigare noter. Njut av fräscha toner i kombination en extra maskulin tyngd och elegans. BOSS Bottled Night förenar fräscha noter med sensuella toner. En klassiskt elegant doft som tar dig från kontoret till middagen. Med experimentella noter som björklöv och en naturligt aromatisk friskhet från lavendel samt en touch av citron och citronblad skapas en fyllig, manlig doft med karismatiska inslag av kardemumma, jasmin, afrikansk viol och mysk.

Hugo Red

Hugo Red är uppbyggd runt två kontrasterande ackord: det ”fasta kalla ”och det ”flytande varma” som avspeglar de olika egenskaperna hos kall och varm metall. Från kall, frisk grapefrukt, rabarber och ananas till het ambra, tonkaböna och rosépeppar skapas en experimentell och maskulint karismatisk doft.

Här hittar du alla dofter från HUGO BOSS.

Här kan du läsa om spännande sommarparfymer för män.

BOSS The Scent

HUGO BOSS
Läs mer

BOSS Bottled Night

HUGO BOSS
Läs mer

Hugo Red

HUGO BOSS
Läs mer
Tipsa dina vänner!