Bella Blanca oscar de la renta recension

Vårens vackraste parfym

Vårens vackraste parfym är onekligen Bella Blanca och är en av Oscar de la Rentas kreationer. En perfekt feminin doft med en modern elegans. Läs hela recensionen här!

Anna-Sara

Bella Blanca oscar de la renta recension

Bella Blanca

Bella Blanca från Oscar de la Renta är ett av årets släpp vi sett fram lite extra emot! Innan vi går in på själva doften måste vi prata om den vackra flaskan. Oscar de la Renta har inte sparat på krutet och Bella Blanca påminner om hans kreationer på röda mattan. Det är inte bara en parfymflaska, det känns snarare som ett konstverk som mer än gärna får stå framme.

Doften innehåller noter som päron, vita blommor (som tuberos, jasmin och apelsinblomma) och gröna inslag. Doften känns exklusiv och har en modern elegans. På huden känns den fräsch och skir trots att det är en EdP, vilket gör den till en doft som funkar för både kväll och dag. Den får mig att tänka på våren och det kan göra vem som helst glad.

Det här är vårens vackraste doft och den kommer sitta på mig ett bra tag framöver, speciellt på under middagar och andra tillfällen där jag vill dofta exklusivt men även på dagtid.

För vem?

Bella Blanca är för dig som vill ha en fräsch men feminin doft som håller länge.

Här hittar du alla parfymer på NordicFeel.

Bella Blanca

 1. Bella Blanca 30 ml

  Oscar De La Renta

  30 ml

  588 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Bella Blanca 50 ml

  Oscar De La Renta

  50 ml

  816 kr Tillfälligt slut Flera varianter
Tipsa dina vänner!