Wonderlust

Parfymtips för vårens alla tillfällen

Letar du efter en parfym som passar till alla vårens tillfällen? Här tipsar jag om en sofistikerad och lättburen doft från Michael Kors som har blivit en personlig favorit!

Sellwin

Wonderlust

Parfym för alla tillfällen

Wonderlust är en väldigt fräsch och behaglig doft som inte tar över eller känns för mycket, trots sin unika doftkombination. Jag bär den till både vardags och festligare tillfällen! Även om doften är blommig så känns den inte ung utan passar perfekt för kvinnor som är allt från 20 år och uppåt.

Doftnoterna är härliga och lite exotiska utan att kännas för kryddiga! Italiensk bergamott, mandarin, mandelmjölk och rosépeppar är toppnoterna. Hjärtnoterna består av jasmine grandiflorum absolute, dianthus, Jasmine Sambac Absolute, Heliotrope, och nejlika. Som sedan följs upp av basnoter av Cashmere trä, Bensoin och Sandelträ.

Denna doft håller hela dagen och får ett underbart djup desto längre den suttit på huden! Michael Kors slår rätt igen och detta har blivit en favorit som kommer bäras konstant under vårens månader och säkert längre därpå!

Här hittar du allt från Michael Kors.

Shoppa här:

  1. Wonderlust 30 ml

    Michael Kors
Tipsa dina vänner!