Jag testade TIGI Cosmetics

Att TIGI hårvård har gjort succé är ingen hemlighet men vi har precis fått in deras makeup, TIGI Cosmetics och jag bestämde mig för att testa produkterna!

Anna-Sara

Vi på NordicFeel har fått in TIGI Cosmetics och självklart var jag tvungen att testa produkterna.

Överlag om produkterna

Produkterna är krämiga, lättblandade och sitter bra. Stort plus för riktigt snygga, stilrena förpackningar. Vill slå ett extra slag för ögonskuggorna som är väldigt lätta att hantera, de är inte superpigmenterade så man får bygga upp dem, vilket minimerar misstag. Perfekt på morgonen! Läppstiften är superbra formade, lite som en diamant, för att komma åt överallt utan läppborste.

Upptäck hela TIGI Cosmetics här.

Topp 3 produkter

Luxe Lash Mascara

Blev positivt överraskad av mascaran! Var lite tveksam över den gigantiska borsten, men fransarna blev fantastiskt långa och separerade. Det är dock en längdmascara och inte en volymmascara.

Tips! Vrid sakta på borsten när du applicerar mascaran för att separera fransarna ännu bättre.

Läs också: Topplista mascara 

Patent Liquid Eyeliner

Jag är inte förtjust i eyeliner med filt tipp i vanliga fall utan föredrar en i gelform och en pensel. Mest för att jag är urusel på att applicera eyeliner med just filt tipp. Med den här hade jag inte alls det problemet, den var väldigt lättapplicerad, fick den precis och skarp direkt.

Äntligen en eyeliner för mig!

Perfect Eyeliner

Ni märker att jag blev lite förälskad i deras ögonprodukter överlag va? Den här eyeliner pennan finns i flera fina färger, är krämig och sitter ordentligt. Kommer dessutom med en smidig smudger på ena änden.

Shoppa mina favoritprodukter

Luxe Lash Mascara

TIGI Cosmetics
Läs mer

Patent Liquid Eyeliner

TIGI Cosmetics
Läs mer

Perfect Eyeliner

TIGI Cosmetics
Läs mer
Tipsa dina vänner!