Marc Inbane brun utan sol

3 tips: behåll brännan med brun utan sol

När solbrännan börjar ge med sig är det perfekt att komplettera med en brun utan sol! Här har jag testat Natural Tanning Spray som ger en riktigt snygg färg!

Sellwin

Marc Inbane brun utan sol

Applicera brun utan sol:

Återfukta huden

Preppa huden med body lotion som vanligt. När du skall applicera Brun utan sol skall huden vara återfuktad men också exfolierad innan applicering. Detta är för att färgen skall fastna bättre och sitta längre.

Applicera med vante

Applicera med BUS-vante för att få ett jämnt resultat och för att undvika fläckiga händer. Natural Tanning Spray fungerar även att ha i ansiktet men undvik ögonen och var försiktig när du sprayar så att produktet inte kommer direkt på hårfästet.

Mitt tips är att spraya färgen i vanten för att undvika att färgen flyger runt för mycket i luften, eller applicera i till exempel badrummet.

Låt torka

Den torkar väldigt fort och fläckar inte av sig på textiler så som sovkläder. Ha gärna en stor t-shirt på och tvätta av på morgonen eller efter ca 4-6 h. Resultatet blir en snygg olivebrun färg utan orangea toner, väldigt naturligt solbrun färg!

Natural tanning spray håller i ca 7 dagar, fortsätt återfukta huden så sitter den jättefint. Den känns verkligen exlusiv och är något helt annat än de brun utan sol jag tidigare testat! Flaskan räcker till många appliceringar. Glöm inte att exfoliera huden mellan användingarna!

Här hittar du allt från Marc Inbane.

Shoppa här:

Natural Tanning Spray

Marc Inbane
Läs mer

Natural Tanning Glove

Marc Inbane
Läs mer

Luxe Travel Kit

Marc Inbane
Läs mer
Tipsa dina vänner!