Clarins brun utan sol

Före och efter: brun utan sol

Är du nyfiken på hur Delicious Self Tanning Cream från Clarins blir på huden? Här kan du se mina före- och efterbilder.

Madelene

Clarins brun utan sol

Lyxig brun utan sol

Jag hör till de personer som blir väldigt vit under vintern och därför är Delicious Self Tanning Cream perfekt för mig! Produkten passar extra bra nu när sommaren är här och det är dags att börja visa de där benen som inte sett solljus på ett halvår.

Delicious Self Tanning Cream ger en schysst solkysst brunfärg som varken är överdrivet brun eller sådär onaturlig som vissa BUS-produkter kan bli. Att den sedan doftar fantastiskt gör inte saken sämre – den innehåller nämligen både extrakt från kakaoböna, kakaosmör och aloe vera.

Konsistensen är väldigt lätt och enkel att applicera. En liten klick räcker längre än du tror! Delicious Self Tanning Cream har en brun färg vilket gör det lätt att se vart man missat. Produkten känns väldigt återfuktnade så tänk på att låta den torka in ordentligt innan du klär på dig.

Innan du applicerar brun utan sol

Som med alla BUS-produkter gäller det att duscha innan, exfoliera med skrubb och mjukgöra med en body lotion för bästa resultat. Återfukta gärna lite extra på de partier som man kan bli extra torr såsom händer, armbågar och knän. Därefter kan du applicera ett tunt lager med brun utan sol.

Shoppa här:

Delicious Self Tanning Cream

Clarins

Brun utan sol

Läs mer

Body

Nuxe

Kroppskrubb

Läs mer

Lait Corporel

Biotherm

Body lotion

Läs mer
Tipsa dina vänner!