Peter Thomas Roth Firmx Peeling Gel

Ansiktspeeling som ger lyster

Madelene

Peter Thomas Roth Firmx Peeling Gel

Ansiktspeeling

Hudvårdsgurun Peter Thomas Roths filosofi är revolutionerande innehåll och häpnadsväckande resultat. Firmx Peeling Gel från är ett gott exempel på en sådan produkt. Genom att använda Nordicfeels sökmotor filtrerade jag fram att denna enzympeeling skulle passa bra för även den känsliga hyn.

Vad jag förvånades över var att den skulle appliceras in på torr hy och antingen läggas som en mask eller masseras in. Det var inte förrän jag försiktigt började massera som den stora förvåningen uppstod – produkten började “korva upp” och gamla hudceller försvann som ett brev på posten. Produkten blev grynig och efter att ha sköljt bort den kändes min hud inte minsta irriterad som den brukar kunna göra vid mer korniga peelingar.

Denna peeling lämnade istället efter sig en återfuktad och glowig hy på grund av ingredienserna glycerin och hyaluronsyra. Jag blev såld vid första användning! Förpackningen består av en svart och silver tub – liknande en tandkrämstub, som gör det lätt att klämma ut all produkt – inte den snyggaste men helt klart praktisk och enkel. Jag blev glatt överraskad över att den är så pass mild och denna produkt kommer få bo i mitt badrumsskåp ett bra tag framöver.

Köp här

  1. Firmx 100 ml

    Peter Thomas Roth
Tipsa dina vänner!