Hey Honey

3 hudvårdsfavoriter du måste ha i badrumsskåpet

Gillar du effektiv hudvård med naturligt innehåll? Då rekommenderar jag produkterna från Hey Honey som är berikade med ingredienserna honung och propolis.

Madelene

Hey Honey

Serum

Min personliga favorit Good Morning verkar både som ett serum, olja och en primer! Den känns så lätt på huden och lämnar inte efter sig någon fet hinna utan ger en perfekt yta att applicera makeup på. Produkten ger ett lagom lyster som jag gillar då jag inte vill bli alltför fet med tanke på att min hy tenderar att bli fet under dagen.

Rengöring

Don’t Miss a Spot gör precis vad den lovar, den rengör effektivt! Den lätta formulan rengör effektivt utan att torka ut. Dock upplever jag att den inte känns som den mest dryga produkten.

Trots detta skulle jag ändå starkt rekommendera den till någon som gillar naturliga produkter och inte använder alltför tung makeup.

Ansiktsmask

Lyxiga Show Your Glow sägs reducera ålderstecken, fina linjer och ge huden en riktig glow. Såklart kan jag varken bekräfta eller dementera att den reducerar ålderstecken och fina linjer, men vad jag vill säga är att det är en riktigt skön mask och den ger absolut schysst glow!

Huden känns väldigt len och återfuktad och det märks att ingredienserna verkar lugnande.

Good Morning

Hey Honey
Läs mer

Don´t Miss a Spot

Hey Honey
Läs mer

Show Your glow

Hey Honey
Läs mer

Om Hey Honey

Hey Honey är ett märke som jag inte ens visste existerade innan det lanserades på NordicFeel. Inte så konstigt kanske med tanke på att märket är endast tre år gammalt och kommer ursprungligen från USA. Ingredienserna är naturliga och härstammar från honung och propolis vilket verkar både antiseptiskt och antibakteriella.

Produkterna känns verkligen lyxiga (förpackningen får 10 av 10) och de innehåller inga starka dofter som kan irritera. Jag är personligen väldigt kräsen när det kommer alltför starka dofter i min hudvård, därför tycker jag dessa är perfekta! De är rätt enkla produkter som inte lovar varken för mycket eller för lite. Jag tycker absolut det är värda att testa, särskilt om man gillar bra naturliga ingredienser.

Här kan du läsa mer om Hey Honey.

Tipsa dina vänner!