Transform Ole Henriksen

Effektiv hudvårdskombo

Hösten är på ingång och då kan det vara en bra idé att börja använda effektiv hudvård! Här tipsar jag om min favoritkombo från Ole Henriksen som verkligen har överraskat!

Madelene

Transform Ole Henriksen

Upplyftande ögongel

En produkt som blivit mer och mer viktig för mig är ögonkräm. Vad jag även insett med ögonkräm är att den kan kräva sin investering. Huden är väldigt tunn och kräver rätt typ av produkt för att ge effekt och oboy här har vi en riktig godbit! Transform Uplifting Transformation Eye Gel lovar att ha en upplyftande effekt och jag trodde aldrig jag skulle hålla med om det – men jag känner verkligen en skillnad!

Den känns dessutom sval och återfuktande runt ögat och gelé konsistensen gör att den verkligen absorberas in istället för att ligga på ytan. Jag är helt såld!

Nattkoncentrat med AHA

Transform Invigorating Night Transformation Gel är en nattprodukt som innehåller en koncentrerad AHA-sammansättning med syror och mikroalger som lovar att ge en jämnare hud med mer lyster. Eftersom jag har väldigt känslig hy så valde jag att använda den var tredje kväll istället för varje för att undvika någon slags reaktion. Jag har lagt den på kindbenen där jag tenderar att få en hel del textur och jag vet inte om jag inbillar men jag upplever att fått mindre textur.

En produkt som denna kan man behöva använda ett tag för att verkligen få uppnå maximal effekt, men jag är glatt överraskad att min hy tål den och att den gett effekt. Den doftar inte så mycket men har en svag fräsch doft. Produkten känns väldigt dryg och lite räcker långt. Förpackningen består av en glasflaska vilket känns både lyxigt samtidigt som jag alltid blir lite nervös att förvara i badrumsskåpet. Jag är spänd på se fortsätt resultat av denna och jag skulle absolut rekommendera den!

Här hittar du allt från Ole Henriksen

Upptäck fler produkter från Transform-serien

  1. 3 Little Wonders

    Ole Henriksen
    1049 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!