7 ekologiska skönhetsfavoriter

Jag har använt ekologisk hud- och hårvård i ett par år nu och har hittat flera riktiga guldkorn. Här delar jag med mig av mina absoluta ekofavoriter.

Anna-Sara

Ekologiska skönhetsprodukter

Det kan vara lite svårt att navigera runt bland alla ekologiska produkter om man är ny på området. Eller så kanske du är insatt men är nyfiken på vad andra använder. I vilket fall har jag satt ihop en lista på mina absoluta favoriter jag har hittat genom åren. Cleansing lotion från Urtekram har jag till exempel använt i nästan fem år medan Maria Åkerbergs Saltdeo är en nybliven favorit.

Läs också: 3 ekologiska hudvårdsfavoriter
En riktig mirakelolja

7 grymma ekoprodukter

Thirst Relief Vitamin Serum

Estelle & Thild

Köpte den första gången för att bli återfuktad på djupet men insåg snabbt att min hy förbättrades på flera sätt. Är inne på min fjärde flaska!

Läs mer

Blood Orange And Vanilla Body Milk

John Master Organics

En helt underbar bodymilk som återfuktar på ordentligt och som snabbt sjunker in i huden. Smidig pumpflaska och en helt fantastisk doft.

Läs mer

Coconut Hand Cream

Urtekram

En riktig budget-favorit som alltid finns på mitt skrivbord och i väskan. För 35 kr får du en dryg handkräm med en svag och behaglig doft,

Läs mer

Saltdeo

Maria Åkerberg

Jag var högst tveksam till att använda en saltdeo, men efter lite om och men vågade jag testa och den håller sig hela dagen utan att fläcka!

Läs mer

Smoothing Eye Cream

Weleda

Har testat flera ögonkrämer från dyrare och icke-ekologiska märken men jag återvänder alltid till Weleda. Behaglig, återfuktar och absorberas fort.

Läs mer

Papaya Peeling

Maria Åkerberg

En produkt jag inte vill vara utan och riktigt kan längta efter att få använda. Den både peelar och återfuktar utan att irritera huden.

Läs mer

Cleansing Lotion

Urtekram

Ännu en budgetfavorit! Den här har jag använt i flera år och den gör det den ska och är toppen för min torra hy. När jag vill ha en djupare rengöring använder jag den tillsammans med min Skinsonic.

Läs mer
Tipsa dina vänner!