Estelle & Thild Ekologiska produkter

3 ekologiska hudvårdsfavoriter

Här tipsar jag om tre hudvårdsfavoriter från svenska Estelle & Thild som jag gillar lite extra!

Madelene

Estelle & Thild Ekologiska produkter

Ekologisk ansiktskräm

BioCalm Soothing Moisture Day Cream är en perfekt dagkräm utan starka ingredienser eller dofter. Den tränger fort in i huden vilket är ett plus om du vill sminka dig direkt efter applicering. Det känns nästan som att man har en primer på ansiktet för att det känns så lent efteråt. Jag kan bekräfta att hudkrämen passar känslig hy eftersom min hud annars reagerar på starka ingredienser.

Det enda som kan vara viktigt att veta med denna produkt är att den precis som alla andra ekologiska produkter har ett kortare hållbarhetsdatum (9 månader), men och andra sidan vittnar det om att produkterna inte innehåller konserveringsmedel som förlänger livslängden.

Jag ger ansiktskrämen en tumme upp och tycker absolut att den kan mäta sig med andra betydligt dyrare hudvårdskrämer.

Återfuktande hudolja

Fresh Water Lily Body Oil är helt fantastisk! Hudoljan doftar milt av näckros och svartvinbär. Jag använder den direkt efter en varm dusch på torr hud och den sjunker snabbt i huden och känns så återfuktande.

Bäst av allt: den kladdar inte som vissa oljor kan göra. Perfekt för torrisar på vintern eller varför inte på sommaren efter en lång dag på stranden?

Mjukgörande body lotion

Fresh Water Lily Body Lotion är min personliga favorit! Den luktar så gott av bland annat näckros och svartvinbär. Jag älskar den stora förpackningen som är så pass fin att den får stå långt fram i badrumsskåpet! Den har en lätt konsistens som inte heller kladdar eller lämnar någon slags hinna efter sig. Toppbetyg!

Här hittar du alla produkter från Estelle & Thild.

Läs också Så får du drömhuden på minuter.

Läs mer om produkterna från Estelle & Thild:

BioCalm Moisture Day Cream

Estelle & Thild
Läs mer

Fresh Water Lily Body Oil

Estelle & Thild
Läs mer

Fresh Water Lily Body Lotion

Estelle & Thild
Läs mer

Om Estelle & Thild

Svenska Estelle & Thilds produkter är baserade på rena bioaktiva ingredienser och är speciellt utformade för varje hudtyp. Alla produkter är ekologiskt certifierade av EcoCert. Förpackningarna är återvinningsbara och produkterna är helt cruelty free, det vill säga att de testas inte på djur.

Tipsa dina vänner!