Maria Nila

Tips på vegansk handtvål

Är du ute efter en handtvål som är vegansk och med naturligt innehåll? Här listar vi några av våra favoriter, som är snälla mot både dina händer, djuren och miljön!

Madelene

Maria Nila

Vegansk handtvål

Maria Nila

Bouquet från Maria Nila doftar så himla gott! Som namnet antyder doftar den som en bukett av blommor. Maria Nila är ett varumärke som både är veganskt och tillverkar sina produkter lokalt i Sverige vilket gör att handtvålen känns extra fin på handfatet i badrummet. Händerna känns väldigt rena och återfuktade efter man har använt den. Jag vill även ge den en tumme upp för den stilrena designen! Perfekt gå bort-present när man ska iväg på middag.

Maria Åkerberg

Maria Åkerbergs handtvålar är fria från onödiga tillsatser och rengör varsamt med hjälp av kokos och majs. Tvålarna är veganska, ekologiska och naturliga med underbara dofter och stilrena flaskor som blir snygga i badrummet!

Urtekram

Urtekram är ett norskt varumärke som tillverkar vegansk och ekocertifierad kroppsvård med botaniska dofter (och även utan doft för att passa dig som är extra känslig). Här kan du välja mellan vårdande hårdtvålar och fina flytande handtvålar.

Tipsa dina vänner!