Maria Nila Heal

Tips på vegansk hårvård

Sedan snart ett år tillbaka har jag mer eller mindre bytt ut all min tidigare hårvård mot veganska produkter. Det känns bättre i själen samtidigt som det är skonsammare för håret. En favorit är Maria Nilas produkter, se vilka här!

Fanny Granström

Maria Nila Heal

Vegansk hårvård

Maria Nila arbetar för att alla produkter ska vara 100% veganska. Jag har testat allt från hårspray och silverschampo men mina favoriter är schampo, balsam samt hårinpackning. Håret känns SÅ rent och fräscht efter en tvätt med dessa.

Detta bästa med Maria Nilas produkter är att man behöver använda så liten mängd produkt vid varje tillfälle. Jag köpte Luminous Color i 1000 ml för fem månader sedan och har fortfarande kvar hälften. Så fantastiskt! Älskar dessa produkter, värda varenda krona.

Maria Nila Heal

Head & Hair Heal

Just nu använder jag serien Head & Hair Heal. Dessa produkter ska förebygga mjäll, torr hårbotten och ska även stimulera hårsäckarna för ökad hårproduktion.

Det är ingen enorm märkbar skillnad just nu men jag tror att de ska användas dagligen för bästa resultat. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan så får nog fortsätta ett tag till. Jag har dock märkt att min lilla procent mjäll är försvunnen så lite resultat har hunnit ske på kort tid!

Maria Nila Heal

Om Head & Hair Heal

Maria Nila Head & Hair Heal är en färgbevarande serie som fokuserar på att motverkar mjäll och andra hårbottensproblem såsom håravfall. Serien innehåller ett schampo och balsam som är anpassade för dagligt bruk, samt en inpackning som rekommenderas att använda 1 gånger i veckan.

Se allt från Maria Nila här.

Maria Nila Schampo

Head & Hair Heal Schampo

Maria Nila
Läs mer
Maria Nila Balsam

Head & Hair Heal Balsam

Maria Nila
Läs mer
Maria Nila Inpackning

Head & Hair Heal Inpackning

Maria Nila
Läs mer
Tipsa dina vänner!