Maria Åkerberg

Body lotion med doft av vit choklad

Fanny Granström

Maria Åkerberg

Body Lotion White Chocolate är en kroppslotion som återfuktar och ger en lyxig känsla med sitt innehåll av kakaosmör och vaniljextrakt. Denna lotion känns lite fetare än de andra Body Lotion i sortimentet eftersom den innehåller kakaosmör, som är ett naturligt mjukgörande medel. Det ingår även väldoftande vaniljextrakt som tas från orkidéer på Madagaskar.

Jag kunde inte tro att det var sant när jag läste namnet på denna produkt. VIT CHOKLAD, är det sant? Var genast tvungen att få hem denna. Vi kan börja med den första frågan, luktar den vit choklad? JA faktiskt så gör den det. Givetvis så förstår ju vem som helst att det inte är nerstoppat en chokladkaka i förpackningen, men riktigt gott luktar den!

Såsom innehållsförteckningen lyder så innehåller produkten kakaosmör vilket gör att produkten känns lite fetare. Jag föredrar faktiskt lite fetare bodylotions, man slipper allt rinnande! Däremot så tycker jag att de som tenderar att kännas fetare tar längre tid att smörjas in på kroppen. Nästan så att man får massera in produkten för att den ska fastna. Däremot så tycker jag att det är värt den tid det tar, för produkten är väldigt återfuktande!

Jag älskar också att den kommer i en gigantiskt förpackning (500ml!) vilket gör att den räcker länge, perfekt nu när man behöver extra kärlek på huden.

Shoppa här

  1. Body Lotion White Chocolate 500 ml

    Maria Åkerberg

    500 ml

  2. Body Lotion White Chocolate 250 ml

    Maria Åkerberg

    250 ml

Tipsa dina vänner!