Makeup som håller hela dagen

5 produkter som gör att du ser fräsch ut hela dagen

Här listar jag fem produkter som gör att du ser flawless ut från morgon till kväll!

Alexandra

Makeup som håller hela dagen

Mascara som inte kladdar

Jag har länge letat efter en mascara som inte kladdar på ögonlocken efter halva dagen (eller smular för den delen heller). 38°C Volumising  från Sensai är min räddare då den är resistent mot regn, svett och tårar.

Den tvättas enkelt bort med enbart vatten på 38°C eller varmare. Tänk på att gnugga lite försiktigt när du tvättar bort mascaran.

Foundation som håller

Om du vill att din foundation ska se flawless ut från dag till natt är ett enkelt tips att använda primer innan. Facefinity All Day Primer är en prisvärd primer som gör att du inte blir lika fet i hyn och resultatet håller sig matt längre. Jag tycker den här varianten funkar bäst för en glansig/oljig hy eller T-zone.

Fuktgivande spray

De dagar jag känner mig extra torr i ansiktet använder jag en en vårdande fuktgelé i sprayform. Ibuki Quick Fix Mist är idealisk när du på ett snabbt och enkelt sätt vill återfukta och skydda huden under dagen. Stor plus för den lilla flaskan på 50 ml som är enkel att bära med sig.

Kontrollerar blank hy

Efter en lång dag kan huden kännas blank och då är det smidigt med så kallade blotting papers. Jag gillar Pores & Matité Kit som omedelbart absorberar överskottssebum utan att smeta ut sminket eller torka ut huden. Smidigt kit att ha med sig i väskan (märks det att jag älskar produkter som är väskvänliga?)

Återfuktande läppbalsam

Jag är beroende av solskydd året runt och gillar därför Sun Protection Lip Balm med SPF15. Använd över ditt favoritläppstift för extra glans och skydd!

Läs också Bäst i test: Brun utan sol

Jag gillar:

1. Mascara 38°C Volumising

Sensai
Läs mer

2. Facefinity All Day Primer

Max Factor
Läs mer

3. Ibuki

Shiseido
Läs mer

4. Pores & Matité Kit

Clarins
Läs mer
Tipsa dina vänner!