Sommarsmink

3 lyxiga ögonmakeuper för sensommaren

Glänsande skuggor och fylliga fransar. Vi ger dig guiden till tre lyxiga ögonmakeuper som täcker säsongens alla events.

Nordicfeel Lifestyle

Sommarsmink

Natural Glow

Utnyttja hudens egna pigment. Matcha en gyllenbrun hud med en lika varm och lystergivande makeup. Satsa på en palett med varma, guldiga och jordnära effekter. Lägg en guldfärgad ton på ögonlocket samt i inre ögonvrån. Skapa en extra intensitet genom att applicera en brun, jordig skugga i globlinjen.

Fånga upp med en rosa ton som fadar ut och skapar ett mjukt resultat upp mot ögonbrynet. För en highlighting-effekt lägger du en vaniljvit skugga strax under ögonbrynet. Skapa ett par lika naturliga bryn med Stay Put Brow Color och matcha med Telescopic Mascara för romantiska ögonfransar.

Bohemian Summer

Skapa ett lekfullt öga med härligt högpigmenterade skuggor från Shiseido Shimmering Cream Eye Color. Välj din favoritfärg och applicera den mest pigmenterade skuggan på ögonlocket och i inre ögonvrån. Låt sedan färgerna falla som en solfjäder upp mot ögonbrynet, där färgerna blir ljusare och mjukare för varje steg. Sudda och tona lätt mellan färgövergångarna för att trolla bort kontraster.

Ett par lösögonfransar skapar en extra dramatisk effekt. Hitta din favorit från Eylure eller skapa ett par vippiga fransar med False Lash Effect Mascara.

 1. Shimmering Cream Eye Color 6 g

  Shiseido
  309 kr Tillfälligt slut Flera varianter
 2. Volume

  Eylure
  69 kr Tillfälligt slut
 3. False Lash Effect Mascara

  Max Factor

Girls Night Out

Intensivt sotade ögon och lyxig highlighter. Skapa den ultimata festlooken med IsaDora Eye Shadow Quartet Moon Rock. Lägg en linje av kajal närmast fransraden med Perfect Contour Kajal för en djupare blick. Använd 3-4 skuggor från din palett och börja med att applicera en mörkt grå skugga på ögonlocket som övergår i en mörkare sotning mot yttre ögonvrån.

Ett användbart trick är att lägga en penna från yttre ögonvrå och upp mot ögonbrynets yttre kant. Nu har du en guide för hur långt ut du applicerar din mörkaste skugga. Använd samma skugga för att markera globlinjen. Skugga upp mot ögonbrynet med en ljusare grå skugga och avsluta med den ljusaste under ögonbrynet för en highlighting-effekt. Toppa med ett par fylliga fransar med Mascara 38°C Volumising.

Läs också Topplista Mascara

Tipsa dina vänner!