Nyheter från TIGI Cosmetics

Är du nyfiken på TIGI Cosmetics? Här berättar jag mer om märker samt visar swatches på några av produkterna!

Madelene

TIGI Cosmetics

TIGI har länge varit ett märke förknippat med färgglada hårprodukter som luktar godis och har fyndiga namn, men inte nu längre. De har nyligen av lanserat smink! Dessa produkter känns betydligt mer nedtonade och lyxiga.

Jag är positivt överraskad över kvalitén, särskilt med tanke på att det kan gå hur som helst när ett hårvårdsmärke väljer att utöka sitt sortiment till en helt ny typ av skönhetsprodukt. Det finns dock några förbättringsområden men överlag är jag riktigt imponerad!

High Density Quad Eyeshadow i nyansen Love Affair för mina tankar till romantiska dejter och bröllop. Den är superfin och perfekt till någon som mest använder neutrala toner. Dessa skuggor är pigmenterade och krämiga!

Diamond Lipstick i färgen Splendor är pigmenterat, krämigt och superfint. Det sitter bra och känns skönt på läpparna. Det enda jag personligen inte gillar är de små glitterpartiklarna som påminner om det berömda rouget Orgasm från NARS. Det är verkligen ett jättefint läppstift som finns i flera olika nyanser.

Patent Liquid Eyeliner är min personliga favorit. Den är svart, håller länge och är lättarbetad! Hade den varit matt hade den varit en fullpott men jag har inget emot att den är lite mer glansig.

Ögonskuggspaletten High Density Eyeshadow Palette Midnight Black är en perfekt baspalett då den innehåller lite av allt. Både färg och mer neutrala toner. Skuggorna är överlag lättarbetade och pigmenterade med undantag för den svarta och den lila som inte riktigt håller samma nivå som övriga skuggor.

Här hittar du allt från TIGI Cosmetics.

Läs också
Lösögonfransar för 3 olika tillfällen

Shoppa här:

High Density Quad Eyeshadow

Love Affair

Läs mer

Diamond Lipstick

Splendor

Läs mer

Patent Liquid Eyeliner

Black

Läs mer

High Density Eyeshadow Palette

Midnight Black

Läs mer
Tipsa dina vänner!