Sommarens skönhetsfavoriter för honom

Här listar vi på NordicFeel våra sommarfavoriter inom parfym, hudvård och hårvård – produkter som passar extra bra för killar.

Nordicfeel Lifestyle

Herrparfym

Svalkande och maskulin. HUGO Iced öppnar upp med pigga, friska toppnoter av iskall mint som ger energi till både kropp och sinne. Hjärtnoten är exotiskt vilt te som kombinerats med enbär och pomerans. Den djupa och intensiva basnoten har en maskulin doft av vild vetiver, vilket förstärker den svalkande effekten och ger en upplyftande känsla av lugn.

Deodorant

Torr och fräsch. Alkoholfri antiperspirant med uppfriskande doft av apelsin, citron och grapefrukt. Effektiv formula som ger en känsla av komfort och fräschör hela dagen. Klibbar inte.

Schampo

Släcker hårets törst. Go Clean är ett skonsamt och återfuktande schampo som kan användas dagligen. Rengör effektivt och tar bort all smuts samtidigt som det återfuktar hårbotten. Innehåller protein och glycerin som ger ett starkt, smidigt och glänsande hår.

Sommarens 2-in-1

Ekologisk ansiktstvätt och rakskum i ett. Eucalyptus And Agave rengör skonsamt samtidigt som den mjukgör huden. Innehåller bland annat ekologisk eukalyptusolja och agaveextrakt. Eukalyptusoljan verkar lugnande, bakteriedödande och antiinflammatorisk. Agaveextrakt låser in fukt i huden och påskyndar hudens kollagentillverkning som gör huden mer ungdomlig och fast.

Stylingprodukt

Skulptera din frisyr. Claymation är ett lervax som gör det möjligt att forma exakt den frisyr du vill ha och du kan lita på att den håller hela dagen. Värm en liten mängd lervax mellan dina handflator och applicera sedan i torrt hår och forma önskad frisyr.

Här hittar du alla produkter för män.

Läs också Välj rätt parfym efter personlighet och tillfälle

1. HUGO Iced

HUGO BOSS
Läs mer

2. Antiperspirant Deo Stick

Clarins
Läs mer

3. Go Clean

Redken
Läs mer

4. Eucalyptus And Agave

John Masters Organics
Läs mer

5. Claymation

Hanz de Fuko
Läs mer
Tipsa dina vänner!