Parfym

Välj rätt parfym efter personlighet och tillfälle

Hitta din signatur och dagliga doftmarkör. Vi guidar dig bland doftnoterna för honom som sätter rätt doft till rätt personlighet.

Nordicfeel Lifestyle

Parfym

Crisp & Clean

De rätta lätta noterna som för tankarna till nystruken vit skjorta och som med enkelhet kan växlas upp eller ner genom att addera en ljusare eller mörkare not. Crisp & Clean präglas av fräscha citrusfrukter som apelsin, mandarin, citron och gröna inslag av vetivier och basilika.

Använd Acqua Di Gio Homme från Giorgio Armani de dagar du vill ha en fräsch dagdoft. Eau De Lacoste Blanc från Lacoste har en lättare kvällskaraktär med inslag av grapefrukt, kardemumma, rosmarin och cederträ. När du vill ha en extra energiboost är Colonia från Acqua Di Parma en frisk variant.

Tips på parfymer

Stilren och krispig dagdoft

Acqua Di Gio Homme

Giorgio Armani

Läs mer

Lätt och energisk kvällsparfym

Eau De Lacoste Blanc

Lacoste

Läs mer

Ger en extra energiboost

Colonia

Acqua Di Parma

Läs mer

Urban Suit

En självsäker doftmarkör som blandar tidlöshet med trend. Utgå från Made To Measure från Gucci som dagdoft och växla sedan upp i en kvällsmarkör med bergamott, karismatisk rosépeppar, förförisk tobak och läder.

Spicebomb från Viktor & Rolf är en perfekt parfym som när du vill sticka ut från mängden. En trendig uppstickare från doftkategorin är Hugo Iced från Hugo Boss som innehåller iskall mint och vilt te – perfekt de dagar du vill ha en ren men självsäker känsla.

Tips på parfymer

Stilren och trendig dagdoft

Made to Measure

Gucci

Läs mer

Spännande kvällsmakör

Spicebomb

Viktor & Rolf

Läs mer

Trendig och uppfriskande nyhet

Hugo Iced

Hugo Boss

Läs mer

Oriental Express

En experimentell cocktail av maskulin tyngd och karismatiska kryddor. Oriental Express är doftkategorin som tar ut svängarna och leker loss på en träig bas med inslag av noter som tobak, grapefrukt, kanel och apelsin. Parfymer i denna kategori kan med fördel bäras som signatur 24/7 eller växlas upp från dag till kväll.

The One från Dolce & Gabbana är en parfym som inger respekt och seriositet – perfekta för det striktare businessmötet eller heldagskonferensen. Om du letar efter en aromatisk och fräsch parfym är Armani Code Profumo från Giorgio skapad speciellt för spännande kvällsaktiviteter. Prova också Boss Bottled Oud från Hugo Boss – en doft som gör att du kan förföra med spännande noter av oud och sandelträ.

Här hittar  du alla herrparfymer.

Tips på parfymer

Inger respekt och seriositet

The One

Dolce & Gabbana

Läs mer

Aromatisk kvällsparfym

Armani Code Profumo

Giorgio Armani

Läs mer

Lyxig parfym med intensiva noter

Boss Bottled Oud

Hugo Boss

Läs mer
Tipsa dina vänner!