man, parfym, sommar

Sommarparfymer för honom

Letar du efter en ny sommarparfym? Här kan du hitta sommarens doftnyheter och klassikerna du alltid velat ha.

Nordicfeel Lifestyle

man, parfym, sommar

Här kan du hitta sommarparfymer för alla smaker, oavsett om du vill ha en klassisk intensiv eller en ny fräsch doft. Hur vill du att din sommar ska dofta?

Doftnyheter

Jean Paul Gaultier Le Male Essence De Parfum är en ny exklusiv tolkning av den klassiska Le Male. En förförisk doftsensation med noter som bergamott, kardemumma, pepparträ, malört, lavendel, kumarin, läder och georgywood.

David Beckham Made of Instinct andas självförtroende och energi. Lita på din instinkt med noter som salvia, rosépeppar, grapefrukt, fänkål, violblad, kashmirträ och mossa.

Prada Luna Rossa Carbon är en avslappnad och fräsch doft med maskulin elegans. Njut av frisk citrus, sommarvarm lavendel, italiensk bergamott och mörka, träiga inslag av patchouli och amber.

Jimmy Choo Man Intense överraskar med en oslagbar kombination av kryddig fräschör och intensiv elegans. En mörk, snygg och maskulin fusion av Lavendel, Honungsmelon, Davana olja, Svartpeppar Cistus Absolute och Tonka Böna.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Beauty Of Capri fångar känslan av Capris dramatiska natur med aquablått hav och hissnande klippor. En svindlande doftkombo av siciliansk bergamott, cedrat, sichuanpeppar, neroli, marina ackord, cederträ och mysk.

Le Male Essence De Parfum

Jean Paul Gaultier
Läs mer

Made of Instinct

David Beckham
Läs mer

Light Blue Pour Homme Beauty of Capri

Dolce & Gabbana
Läs mer

Luna Rossa Carbon

Prada
Läs mer

Man Intense

Jimmy Choo
Läs mer

Underbara klassiker

Acqua Di Parma Colonia är klassikern som strålar av fräschhet och lyster från Sicilianska citrusfrukter, lavendel, rosmarin, verbena och damascenerros. En frisk och varmt träig cologne som landar på en bädd av vetiver, sandelträ och patchouli.

Ralph Lauren Polo Blue andas hav och friska vindar. En modern doft med sportig elegans och noter som mogen melon, saftig gurka, tangerin, frisk basilika, salvia, geranium, maskulin mocka, mossa, amber, patchouli och mysk.

Hugo Boss Bottled är världssuccén och den oemotståndliga sommarklassikern som förenar friska citrusfrukter, fylliga plommon och äpple, kanel med lyxig mahogny, vanilj, sandelträ och vetiver.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Homme är en frisk, transparent doft och maskulin klassiker som samlar en oslagbar kombination av noter i en och samma flaska. Dofta sommaren igenom av mandarin, bergamott, marint hav, neroli, persimon, rosmarin, jasmin, ambra och patchouli.

Här hittar du sommarparfymer för henne.

Colonia

Acqua di Parma
Läs mer

Bottled

Hugo Boss
Läs mer

Acqua di Gio Homme

Giorgio Armani
Läs mer

Polo Blue

Ralph Lauren
Läs mer
Tipsa dina vänner!