Murad Man

3 produkter mot torr och öm hud efter rakning

Jag antar att min sambo inte är ensam om att känna sig torr och öm i ansiktet efter rakning? Hudvårdsmärket Murad Man har 3 produkter som löser det problemet - läs mer i inlägget!

Fanny Granström

Murad Man

Jag blev verkligen frälst av hudvårdsmärket Murad efter jag testat deras hudvårdsserie! Nu tänkte jag även ge sambon en chans att få testa Murads produkter för män Murad Man. I serien finns 3 produkter som rengör, behandlar och återfuktar huden.

Steg 1 Rengöring

Murad Man Cleansing Shave är en kombinerad rengöring och rakkräm med krämig löddrande rengöringsformula. Produkten exfolierar huden varsamt medan den förbereder huden för rakning och tack vare att den är rik på antioxidanter skyddar den huden och ger perfekt glidyta.

Steg 2 Behandling

Murad Man Razor Burn Rescue är en after-shave behandling som hjälper irriterad hud. Produkten innehåller antiinflammatoriska ingredienser, som hjälper irriterad hud och förebygger skäggfinnar samt förhindrar inåtväxande hårstrån.

Steg 3 Återfuktning

Murad ManFace Defense är en oljefri dagkräm som återfuktar och ger antioxidantskydd. Innehåller Tea Tree Olja som har en lugnande och läkande effekt på huden. Passar alla hudtyper.

Shoppa Murad Man:

Cleansing Shave

Murad

Steg 1

Läs mer

Razor Burn Rescue

Murad

Steg 2

Läs mer

Face Defense

Murad

Steg 3

Läs mer
Tipsa dina vänner!