Alla hjärtans dag-presenter till pojkvännen

Skippa slipsen och kalsongerna i år och ge honom någonting roligare. Här ger vi våra bästa alla hjärtans dag-tips (som även sambo, pappa eller bror skulle uppskatta).

Nordicfeel Lifestyle

Tips på alla hjärtans dag-presenter:

Parfym

JACKPOT. Om du gillar hur han doftar kan du ta reda på vad han använder för parfym och välja ut en med liknande noter. Tror du att han skulle tycka att det är roligt med variation eller passa bättre i en annan doft, lita på magkänslan! Dessutom kan du passa på att köpa en matchande till dig själv med gott samvete. Det är vad vi på Nordicfeel kallar en win win situation. Här hittar du alla parfymer för män.

Hudvård

Vad han än säger så står han nog i spegeln och tittar på sina porer och ibland känner han sig nog torr under vintern. Kanske stjäl han till och med dina produkter i hemlighet och tror att du inte märker det? Ge honom egna. Det finns ett bra utbud av produkter anpassade för mäns hy och det behöver inte vara en krånglig process! Här hittar du all hudvård för män.

Skäggvård

Suckar han när du försöker smörja in honom med återfuktande hudvård fast han är snustorr kanske han är mer intresserad av skägg. Här finns ett gigantiskt utbud av roliga produkter med schampoborstar och så vidare. Skäggvård är i princip männens motsvarighet till smink. Här hittar du alla skäggvårdsprodukter.

En lyxig & praktisk accessoar

Vi vet, det kanske låter tråkigt med en accessoar – men sanningen är att sådana här presenter både kan vara praktiska, uppskattade och lyxiga! Och nu pratar vi inte om strumpor, utan om snygga väskor, korthållare och plånböcker. Matcha presenten med något ni ska hitta på tillsammans, t.ex en weekend bag som blir perfekt till spa-helgen! Här hittar du alla accessoarer.

Tipsa dina vänner!