Bianca Ingrosso

Magisk jul med Bianca

Vår ambassadör Bianca Ingrosso summerar ett framgångsrikt år och två succélanseringar av parfymerna Lei och Lei di Sera. Här ger hon sina bästa beautytips inför helgerna och avslöjar receptet för den perfekta julen.

Alexandra

Bianca Ingrosso

Hur firar du jul?

– En perfekt jul för mig är att samlas med familjen och respektive hemma hos mormor och morfar. Vi har nästan alltid firat jul där. Morfar pyntar till max och dyker senare upp som den bästa jultomten. Det finns godis överallt, julmusiken är alltid på och maten står framme hela dagen. Alla sjunger, det bråkas lite, skrattas ännu mer och det äts i mängder. För styling brukar jag välja en enkel röd klänning och går istället all in på smink och hår. Det blir glitter, eyeliner och en bronzad look.

Hur förbereder du hår och hud inför julen?

– Jag fokuserar mycket på återfuktning och lyster och gör så många inpackningar som möjligt för extra glans. Det blir många ansiktsmasker och under julen en tjockare hudcreme och mycket olja morgon och kväll.

Vem är din absoluta beautyförebild?

– Jag är helt besatt av influencern Negin Mirsalehi. Hon har så vackert hår och sminkar sig alltid naturligt vackert. Men också @makeupbymario som jag avgudar. Hans sätt att sminka är så inspirerande!

Vad kommer du att satsa på för beautystil inför helgerna?

– En casual look med slarvig knut eller lockar med textur och glans. Jag gillar makeup med bruna och lila toner, tillsammans med smörig highlighter och ögonskuggor med koppar och glitter.

Hur förvandlar man en snygg dagmakeup till fest?

– Lägg en brun, smokey ögonmakeup under dagen och addera sedan ett glittrigt topcoat till kvällen. Toppa med extra contouring, rouge, highlighter och mörkare läppar. Klart!

Vad tror du kommer bli nästa stora beautytrend?

– Jag tror på en blandad trend där vi vågar lite mer till vardags men också satsar ännu mer på den naturliga lystern. Dessutom tror jag att fräknar kommer att bli poppis och att vi börjar experimentera mer med både färger och texturer.

Här hittar du alla Biancas skönhetsfavoriter

5 julklappstips från Bianca

 1. Glow UP Palette

  OFRA Cosmetics

  "Magisk highlighter-palett som ger glow en helt ny betydelse"

  589 kr Tillfälligt slut
 2. Black Opium 30 ml

  Yves Saint Laurent

  "Jag älskar dofter med karaktär och Black Opium är helt i min smak, fylld av unika och aromatiska dofter"

 3. Christmas Pack

  Olaplex

  "Olaplex har varit räddningen för mitt hår. Att få detta kit är som att få flera timmar hos frisören"

  499 kr Tillfälligt slut
Tipsa dina vänner!