Linn Ahlborg parfym Hotshot

Exklusiv intervju med parfymaktuella Linn Ahlborg

Här berättar Linn Ahlborg om lanseringen av den egna parfymen Hotshot i samarbete med Nordicfeel! Hon avslöjar även sina bästa beautytips, hur hon laddar inför julen och hemligheten bakom den ultimata skönhetsrutinen.

Nordicfeel Lifestyle

Linn Ahlborg parfym Hotshot

Berätta om din nya parfym Hotshot.

– Jag tycker det är roligt med ett helhetstänk när det kommer till kläder, smink och parfym. En parfym kan göra att en hel outfit blir komplett! När vi tog fram Hotshot ville jag att doften skulle förmedla självsäkerhet och att personen som bär den ska känna sig riktigt snygg och fräsch! Med Hotshot har vi samlat allt det i en underbart fruktig och lekfull doft, säger Linn.

Hotshot innehåller söta noter från bland annat päron, persika och rosépeppar kombineras med blommiga inslag för att sedan fortsätta med en tyngre bas av sandelträ och vanilj. Doften har en perfekt mix av sötma från olika frukter och bär som förstärks av en kryddig underton.

Vad betyder doft för dig?

– Vissa parfymer och dofter förknippar jag direkt med en speciell känsla, person eller händelse. Dofter kan många gånger betyda så mycket för mig.

Har du några beautytips inför jul och nyår?

– Precis som alla andra förknippar jag jul och nyår med glitter och paljetter, vilket jag fortfarande tycker funkar. Men istället för att satsa på en glitterklänning så föredrar jag en mindre detalj – som en liten topp, en väska, eller glittrig eyeliner. Jag förbereder huden med ansiktsmasker i mängder, gärna lite brun utan sol eller en spraytan, nymanikyrerade naglar och lyxiga inpackningar för ett riktigt glansigt hår.

När känner du dig som allra vackrast?

– När jag har tagit mig tid och sminkat, fixat och klätt mig extra länge och spelat hög musik under tiden.

Vad och vilka inspirerar dig och var hittar du nya beauty-idéer?   

– Andra tjejer inspirerar mig mest. Det finns så många vackra, kloka och fantastiska tjejer där ute som inspirerar mig varje dag med sin klädstil, makeup och personlighet.

Dessutom börjar julen närma sig. Hur skapar man den bästa julstämningen?

– Redan när julmusiken börjar spela så är saken klar. Det skapar en sån feeling att lyssna på den där musiken som man bara spelar en gång per år, när alla plockar fram sina favoritspellistor från Spotify. När jag var liten bakade vi alltid pepparkakor och byggde pepparkakshus hemma. Det är ett minne och en doft som skapar starka julkänslor.

Jag får fortfarande en chokladkalender från min mormor och morfar varje år. Det i sig – att hålla fast vid traditioner och fortsätta göra samma juliga saker år efter år är något jag förknippar med julen. Men framför allt vill jag tillbringa tid med min familj. Det är verkligen det enda viktiga. Jag har aldrig varit så speciellt förtjust i julmaten, det är inte det som lockar med julen. Det bästa är gemenskapen och att vi faktiskt är tillsammans.

Tipsa dina vänner!