Linn Ahlborg Smink

Så får du Linn Ahlborgs snygga sminkning

En perfekt bas, dramatiska läppar och fylliga fransar. Vi ger dig guiden och produkterna till Linns magiska julmingel-look.

Nordicfeel Lifestyle

Linn Ahlborg Smink

1. Bas

Nyckeln till den perfekta basen i vinter är att välja rätt foundation. Max Factor Radiant Lift Foundation innehåller hyaluronsyra och återfuktar huden samtidigt som den skapar ett sammetslent resultat. En produkt som trollar med huden under det torra vinterhalvåret.

 1. Radiant Lift Foundation 30 ml

  Max Factor

  Foundation som innehåller ljusreflekterande mikropärlor för extra fin lystereffekt.

  179 kr Tillfälligt slut Flera varianter

2. Bryn

Framhäv varje strå genom att applicera Max Factor Brow Shaper över brynen med små korta rörelser. Lägg sedan Eyeko Brow Gel över brynen som ger nytt liv och en fräsch look som håller dagen igenom.

 1. Brow Shaper

  Max Factor

  Ögonbrynspenna med mjuk byggbar formula som ger jämn färg.

3. Ögon och fransar

Max Factor 2000 Calorie är en mascara som passar alla och skapar en piggare blick. Arbeta med en sicksack-rörelse från roten av fransarna och jobba dig sakta utåt. På så sätt appliceras produkten jämnt över hela fransraden.

Nude Palette Golden Nudes är en fulländad ögonskuggspalett som passar alla tillfällen från vardag till fest. Innehåller åtta välpigmenterade skuggor som ger en intensiv färg med ett långvarigt resultat.

 1. 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara

  Max Factor

  Tredubblar volymen på dina ögonfransar med en uppbyggande formula.

 2. Nude Palette Eyeshadow 9 ml

  Max Factor

  Paletten har en blandning av skimrande och matta skuggor, vilket gör det enkelt att highlighta drag som du vill framhäva.

4. Läppar

Den perfekta jul- och nyårslooken toppas med lika perfekta röda läppar. Med Max Factor Lipfinity Palette skapar du ett snyggt och hållbart resultat med en inledande primer, därefter färg och avslutande top coat i samma palett. Testa att lägga ditt topcoat på mitten på läppen, samt över och under läpplinjen för en ombre-känsla och en festligare look.

Tipsa dina vänner!