Lanseringsevent för ALANI by Kenza

Är du nyfiken på hur det såg ut på Kenzas lanseringsevent? Följ med oss på lunch med Kenza och hennes vänner i det vackra orangeriet hos Ett Hem.

Lanseringslunch – ALANI by Kenza

Lunchen hölls i det vackra orangeriet hos Ett Hem, i Stockholm. Gästerna var välkomna klockan 13:00 och eventet började med mingel innan det var dags att sätta sig till bords. Alla gäster hade fått var sin parfym och alla älskade den!

Bland gästerna syntes bland andra Alice Stenlöf, Angelica Blick, Margaux Dietz, Petra Tungården och Alexandra Nilsson (hennes lilla hund Chloé fick också vara med). Men det var också en del barn på plats, varav en var Kenzas lilla pojke Nikola.

Det lilla orangeriet genomsyrades av en härlig Medelhavsstämning som syntes i både dukning och atmosfär. Bordet var elegant utsmyckat med apelsiner och apelsinblommor, som även är en genomgående doftnot i ALANI.

Kenza höll ett välkomsttal där hon berättade bakgrunden till hur hon kom på idén att hon ville släppa en parfym. Hon berättade att hon alltid har haft en dröm att få släppa sin egen parfym, då hon har haft svårt att hitta sin signaturdoft.

Vidare berättar hon om hur doften fick sitt namn – ALANI. Hon ville ha ett kort och feminint namn, samtidigt som hon ville lyfta en av huvudnoterna i parfymen – apelsinblomma. ALANI betyder apelsinträd på hawaiiska så det var ett självklart val när idén väl kom upp.

Sedan bjöds det på två-rätters lunch, där det till förrätt serverades en smarrig buljong med svamp, till huvudrätt bjöds det på regnbågslax med zucchini och bönor.

Stämningen på lunchen var varm och glad, där vännerna verkade ha mycket ”catching up to do”. Titt som tätt var det någon av gästerna som tog upp parfymen och doftade. Alla gästerna på plats gillade parfymen och de fick med sig en var att ta med sig hem.

Lunchen avslutades klockan 15:00, då tackade gästerna Kenza och Nordicfeel för en fantastisk och trevlig lanseringslunch.

 

Läs också

Intervju – Allt du behöver veta om Kenzas nya parfym

Kenzas skönhetsfavoriter

Tipsa dina vänner!