Linn Ahlborg

Allt du vill veta om Hotshot But Hotter – Linn Ahlborg berättar

Linn Ahlborg lanserar sin andra parfym tillsammans med Nordicfeel! I intervjun med oss berättar hon allt du behöver veta om Hotshot But Hotter.

Nordicfeel Lifestyle

Linn Ahlborg

Hur skiljer sig Hotshot But Hotter från din första parfym Hotshot?

Den här gången ville jag skapa en mognare doft vilket är en självklarhet för mig då vi alla inklusive jag har blivit äldre sedan den förra lanseringen. Hotshot But Hotter är mer sofistikerad och stilren samtidigt som den känns lekfull. Nya doftnoter i parfymen är bland annat svartvinbär, mandarin, hallon och mysk.

Vem är personen som bär parfymen och vad vill du att den ska förmedla?

Vem som helst kan bära Hotshot But Hotter, den är till för alla!  När vi tog fram doft nummer två ville jag att den skulle förmedla självsäkerhet, lycka och värme. Med Hotshot But Hotter har vi samlat allt det i en uppfriskande doft.

Kan du berätta lite om namnet och val av design?

Namnet speglar den nya versionen av Hotshot – att den är ännu bättre! Om du gillade Hotshot så kommer du ÄLSKA den här. Designen har jag valt att göra, precis som doften – mer mogen, clean och sofistikerad.

Hur kommer du själv att bära doften?

Med glädje och självsäkerhet! Jag känner mig snygg, fräsch och kaxig när jag bär parfymen.

Hur ser din beautyrutin ut?

Jag håller mig till få men bra produkter. Jag ser också till att ta hand om mig själv och min kropp för mår jag bra inifrån kommer glowet automatiskt. Sedan är det alltid ett extra plus att boosta med bra hudvård och mycket återfuktning. Jag gillar att ha färgade bryn och fransar samt möjligtvis någon form av brun utan solprodukt i ansiktet.

Vilka produkter kan du inte leva utan?

Min body lotion som doftar helt magiskt och innehåller massa glow! Jag använder alltid tanning drops som jag blandar med min nattkräm. Det är en väldigt smidig produkt som gör att jag vaknar upp med lite extra solkysst färg. Browgel använder jag för att få illusionen av buskiga bryn.

Ditt bästa skönhetsknep?

Som jag sa tidigare, att ta hand om sig inifrån! <3

Här hittar du Linns alla skönhetsfavoriter

Tipsa dina vänner!