Fars dag presenter

3 parfymtips till fars dag

Ni som följt mig länge vet att jag är en riktig doftnörd och herrparfymer är inget undantag. Här tipsar jag om tre favoriter som passar utmärkt att ge bort som present!

Brownsugar

Fars dag presenter

Boss The Scent från Hugo Boss

Boss The Scent öppnar upp med kryddig fräschör av ingefära, som sedan övergår i ett elegant hjärta av lavendel och söt afrikansk maninkafrukt. Doften landar i en varm, rökig bas av läder.

Det är en väldigt behaglig doft och jag har svårt att sätta en ”typisk ålder” på den som bär Boss The Scent. Den passar helt enkelt lika bra på pojkvännen som pappa vilket jag ser som ett stort plus.

Zlatan parfym

Zlatans parfym är något för sportnörden! Bergamott, grönt gräs och peppar tillsammans med vit lavendel och läder skapar en fräsch, sportig doft som känns väldigt kraftfull, precis som Zlatan själv. Korken på flaskan är dessutom ingraverad med två av hans tatueringar. Tufft!

1 Million från Pacco Rabanne

1 Million kan vara den mest omtalade doften när det kommer till herrkategorin. Det är en storsäljare världen över och jag förstår verkligen varför. I toppen av parfymen finns en sensuell blandning av pepparmint och blodmandarin som sedan möter hjärtats varma toner av kanel och ros. Basen innehåller förförisk amber samt en hint av läder.

Flaskan är skapad i formen av en guldtacka, vilket står för makt, rikedom och oändlig lyx. Den här doften skulle jag säga är lite mer ungdomlig än de andra två.

  1. Boss The Scent 50 ml

    Hugo Boss
  2. 1 Million 50 ml

    Rabanne
Tipsa dina vänner!